• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Mogući letovi iz Srbije do Amerike

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
255x16031642-aerodrombeg.jpg


Srbija bi ove godine mogla da dobije dozvolu za uspostavljanje direktnih letova do SAD, rečeno je danas u Beogradu na sastanku delagacije Američke federalne vazduhoplovne administracije sa ministrom saobraćaja Milutinom Mrkonjićem.

Ministar Mrkonjić je u Vladi Srbije izjavio da Srbiji puno znači podrška američkih vazduhoplovnih vlasti u oblasti aviosaobraćaja i da su američki predstavnici na taj način iskazali poverenje da naša zemlja ima perspektivu u toj oblasti.

Mrkonjić je rekao da Srbija zaslužuje ponovno dobijanje kategorije jedan FAA, što će puno značiti i za evrointegracije Srbije.

Pomoćnik ministara saobraćaja zadužen za vazduhoplovstvo Milutin Popović je rekao Tanjugu da će u narednih pet dana boraviti delagacija FAA zbog tehničke inspekcije pripremljenosti Srbije za prelazak iz kategorije dva u kategoriju jedan po standardima FAA....

više na str:
http://www.novimagazin.rs/ekonomija/moguci-letovi-iz-srbije-do-amerike
 
Vrh Dno