MMR vakcina - istine i laži

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Jedni su za vakcinaciju. Drugi protiv. Jedno tvrde da je vakcina opasna, drugi za njih kažu da su opasni po društvo. Jedni pišu krivicne prijave, drugi zavrcu rukave. Jedni su vakcinisani, ali im drugi kažu da kao da nisu. Kakvo je vaše mišljenje o svemu ovome?
 

Kardelj

Novajlija
Ne uspevam da formiram stav. Nema sumnje da u taboru protiv vakcina ima mnogo anticivilizacijskih elemenata, glupih ljudi, maloumnih zavera i tripovanja, ali takodje nema sumnje ni da postoji farmaceutska mafija koja se bavi proizvodnjom bolesti da bi zaradjivala na prodaji lekova.

Niti se sme ignorisati svaka vakcinacija jer to znaci epidemije u najavi, niti se sme pristajati na sve sto se ponudi kao nov i fantastican lek. A kako biti pametan i znati koju vakcinu primiti a koju zaobici - na to nemam odgovor.
 

Beba

Poznata ličnost
Član
Tako se igramo žmurke...Ljudi ostaju zbunjeni jer ima nas svakakvih: lakovernih, bojažljivih, bez stava, neobavešteni...
Strašno je , ovaj ozbiljan broj dece i odraslih koji su umrli, kažu stručnjaci od posledice ne vakcinisanja šta proizvodi? Zamislite bol roditelja čije je dete umrlo u ovoj epidemiji, ne samo deca...do kraja života će kriviti sebe...strašan je to zločin nametnut im.
Mislim da ne bih umela da se nosim sa tim...
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Nemamo clana iz te banše, a zanima me da li neko kod nas ispituje te strane vakcine, buduci da ih Torlak više ne pravi.
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
 

Taca

ona, stara
Član
Ja sam svoju decu vakcinisala. Kao što su moji mene. Kao što su i njih njihovi. To je moj stav o vakcinaciji.
 

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Član
Rasprave o bazicnim vakcinama, koje se primaju kod beba i male dece, smatram na nivou da one da li je Zemlja ravna ploca.
Sve te sto jedu g**** o tome binh tako volela da mogu vratiti u srednji vek, pa da vide koliko bi dugo poziveli bez savremene medicine.
 
Vrh Dno