• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

MISTERIOZNI LJUDSKI OBRISI U SELU POPŠICA

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
Neko nas posmatra


Misteriozni obrisi žene, barjaktara i muškog lica slučajno su otkriveni na stenama pored bazena u selu Popšica kod Svrljiga kada ih je prošlog leta jedan od kupača fotografisao dok mu je ispred fotoaparata pozirao prijatelj!


275546-34.jpg

Nije ni znao da ima društvo: „Gosti“ slučajno otkriveni

U poslednjem onlajn izdanju „Svrljiških novina“ objavljena je fotografija stena uz koje su meštani sela pre 50 godina sagradili bazen i na kojoj se jasno vide siluete u obliku tri ljudska lika. Autor ove neobične fotografije, koja se nakratko našla na “fejsbuku”, zasad je nepoznat.

Prema navodima lista, misterija je otkrivena kada je Vladimir Milojković (19) iz Svrljiga sa društvene mreže skinuo fotku na kojoj je uočio neobične šare na stenama.

- Pokazao sam je nekolicini svojih prijatelja, ali su oni uvereni da je po sredi fotomontaža - prenele su “Svrljiške novine” izjavu momka koji je otkrio misteriju stena u selu Popšica i koji je svoje neobično otkriće podelio s čitaocima ovog lista....više na str:
http://www.alo.rs/vesti/reportaza-srbija/neko-nas-posmatra/9101
 
Vrh Dno