• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Mišljenje o knjizi

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.805
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
U ovoj temi možemo pitati da li je neko čitao neku knjigu i kakvo mišljenje imas o istoj.
Da li je neko čitao neautorizovanu autobiografiju Džilujana Asanža?
 

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Poruke
4.277
Broj reagovanja
2.948
Horoskop
Lav
Nisam čitala tu knjigu.

Da li je neko čitao "Krugove moći" Žarka Jokanovića?

Imala sam priliku da je pročitam i sada "šeta" po mom kraju..britka priča o Srbiji juče, danas, sutra..o svemu onome šta se krije iza "političke scene", tragikomična priča o našim političarima, ali je univerzalna..čitaoci iz ex Yu republika su prepoznali svoje političare.

Napisala sam recenziju za tu knjigu, i pre neki dan videla da je Žarko Jokanović stavio link do te recenzije :) Dugi niz godina se poznajemo, ali me je taj njegov gest oduševio.

Radnju "Krugova moći" radije ne bih prepričavala, pročitajte je ( izdavač je "Laguna") a uskoro će se emitovati i serija pod istoimenim nazivom.
 
Vrh Dno