• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Mišljenje o knjizi

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
U ovoj temi možemo pitati da li je neko čitao neku knjigu i kakvo mišljenje imas o istoj.
Da li je neko čitao neautorizovanu autobiografiju Džilujana Asanža?

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.948
Horoskop
Lav
Nisam čitala tu knjigu.

Da li je neko čitao "Krugove moći" Žarka Jokanovića?

Imala sam priliku da je pročitam i sada "šeta" po mom kraju..britka priča o Srbiji juče, danas, sutra..o svemu onome šta se krije iza "političke scene", tragikomična priča o našim političarima, ali je univerzalna..čitaoci iz ex Yu republika su prepoznali svoje političare.

Napisala sam recenziju za tu knjigu, i pre neki dan videla da je Žarko Jokanović stavio link do te recenzije :) Dugi niz godina se poznajemo, ali me je taj njegov gest oduševio.

Radnju "Krugova moći" radije ne bih prepričavala, pročitajte je ( izdavač je "Laguna") a uskoro će se emitovati i serija pod istoimenim nazivom.

Vrh Dno