• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Mišljenja, predlozi i kritike...

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Dakle, evo već koji dan novi forum šljaka. Prve utiske ste stekli, pa me zanima vaše mišljenje šta je dobro, šta je loše. Dakle, generalno napišite sve što želite, pokušaćemo da vam izađemo u susret ili da vam objasnimo zašto nešto može a nešto ne. A isto tako i pokušati da forum učinimo vama dopadljivim.
Odmah da razjasnimo dve stvari: stari smajlići ne mogu ostati i animirani avatari "ne rade". Oni će se kao animacije prikazivati na vašem profilu (zidu) ali u porukama ne mogu. I to se ne može izmeniti. Isto važi i za veličinu avatara.

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
I mene,a imam reci ponesto. Polako Poglavice,sve cemo ti kasti ;)

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Evo ovako, pitanje jedno-dva za pocetak :)
Da li moze pored nick-a ili vec gde je zgodno da stoji neki mali znakic koji ce da pokaze clana koji je na vezi i koji nije. Nekako mi kad toga nema kao da sam non-stop sama na forumu.
Inace mi se dopada forum kao i funkcije koje ima. Svaka ti cast Stemis na izboru i svom poslu koji si do sada uradio!
E da, :D ne mog' se setim da li sam to procitala ovde na forumu ili sam samo sanjala. Ne vidim nigde opciju da PP moze da se obrise. Jel to tako podeseno ili mi ni ove djozle ne pomazu? :D

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Pored svih lepih reci izrecenih ranije,ajde da dodam i nesto sto mi smeta.
Naime,kad kliknem na "sta ima novo" prikazu vse nove teme..volim sve da pogledam pa tek onda da odgovaram...
e sad,kad ponovo kliknem njih vise nema :D i tako mi pobegne poneka na koju sam htela dati komentar,pa je onda trazim,trazim...:)
Pitanje: Sta znace ovi trofeji,ko ih dodeljuje,mozemo li mi ili samo admini?
Mada bih ih najradije ukinula ako je to nesto slicno ugledima sa straog foruma...

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
To sam i ja primetila mozda moze da se odradi kao naprethodnom da se samo stanje slovba kad se pregleda tema..neznam..

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Da li moze pored nick-a ili vec gde je zgodno da stoji neki mali znakic koji ce da pokaze clana koji je na vezi i koji nije.
E da, :D ne mog' se setim da li sam to procitala ovde na forumu ili sam samo sanjala. Ne vidim nigde opciju da PP moze da se obrise. Jel to tako podeseno ili mi ni ove djozle ne pomazu? :D

Ikonica da li je na vezi ili bez veze korisnik nije deo samog softvera. Čini mi se da sam negde video modifikaciju urađenu za to, pa ću se potruditi da uradim šta mogu.
Privatne poruke ili privatna prepiska, kako sam je ja "krstio", se ne briše kao na ostalim forumima. Ja vam preporučujem da ako sa nekim članom započnete prepisku, istu nastavljate bez da započinjanja nove. Ali ako već hoćete da je "obrišete" to se radi na indirektan način, njenim napuštanjem i podešavanjem opcije da ubuduće ne primate poruke za istu privatnu prepisku. Time se prepiska briše, ali naravno, možete od istog člana dobiti novu privatnu poruku u nekoj novoj ili već postojećoj prepisci.
kad kliknem na "sta ima novo" prikazu vse nove teme..volim sve da pogledam pa tek onda da odgovaram...
e sad,kad ponovo kliknem njih vise nema :D i tako mi pobegne poneka na koju sam htela dati komentar,pa je onda trazim,trazim...:)
Pitanje: Sta znace ovi trofeji,ko ih dodeljuje,mozemo li mi ili samo admini?
Mada bih ih najradije ukinula ako je to nesto slicno ugledima sa straog foruma...
Kada otvoriš šta ima novo, svaku pojedinačnu poruku otvaraj u novom tabu (prozoru). Tako ćeš sve pregledati, odgovoriti, a u prvom tabi i dalje stoji spisak novih tema.
Trofeji su deo softvera. Ja sam ih samo preveo. Administratori mogu brisati i kreirati trofeje. Oni su na ovom softveru zamišljeni kao jedan od načina napredovanja člana u statusu - više poena, bolji status. Diskusiju o tome kako dobijati veći status na forumu možemo nastaviti nekom drugom prilikom u posebnoj temi. :)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ne znam kakvo vi imate mišljenje, ali, meni se baš dopada što ispod imena člana u porukama ne stoji koliko ima poruka, kad se regovao i sl. Nema drugačijih boja u imenima, svi smo isti. Jel to možda posledica življenja u socijalizmu?

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Mislim da smo jedini forum bez hijerarhije:D.Admine ne racunam. Te bas zbog toga je to lepo.Neka smo razliciti.:thumbsup:
Pored toga,ovaj forum ima retko dobre clanove,koji vode racuna o napisanoj reci,bez zelje za bilo kakvim vredjanjem,nametanjem nekih svojih stavova i sl.Sujeta je prisutna ali dozirana.Svi smo od krvi imesa:D
Ajde da takvi ostanemo i da se ponosimo, moze ?:)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ako sam dobro shvatio, i vi ste živele u socijalizmu? :D

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
ja nisam:cry:..tad sam bila bolesna,pa nisam polozila zakletvu i dobila maramce:(

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ne znam kakvo vi imate mišljenje, ali, meni se baš dopada što ispod imena člana u porukama ne stoji koliko ima poruka, kad se regovao i sl. Nema drugačijih boja u imenima, svi smo isti. Jel to možda posledica življenja u socijalizmu?
Vraćamo se na moje pitanje a i na naše utiske, predloge...
Zloćo, rekao bih da se ti sa ovim ne slažeš? :)

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
odakle ti to?:genije:meni je svejedno ,lepo je da se neko ko je tek dosao oseca punopravnim clanom samim tim sto je podelio s nama i mi s njim svoje drustvo.Jedino sto mislim je da bi ti i max trebalo da budete obelezeni bojom,da bi se znalo kome se obratiti,kome poslati poruku s pitanjem o forumu,ko je odgovoran i slicno.Medjutim,kao i uvek, ti donosis konacnu odluku.:kul:

Vrh Dno