• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Mišković zaglavio ćorku

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.805
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
U poslednje vreme postadoh apolitičan. Ma, u stvari, toliko sam rozočaran u sve živo da mi je mrsko pisati o tome. Ali, ova vest ipak zavređuje pažnju...Otac i sin, vlasnici pola Srbije i delta holdinga, zaglaviše ćorku. Ipak, postavio sam je u Parlamentu, baš iz razloga što ne verejem da će dotični dugo biti u buvari. zapravo, mislim da je ovo jedna velika politička igranka sa srećnim završetkom za Miškovića a u režiji jednog borca protiv korupcije. Eh, voleo bih da sam u krivu.
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Mislim da si u pravu, ima tu svega.... Mislim da će opet on lepo dati pare i nastaviti sa poslom. Mada nešto razmišljam, šta bi bilo ako bi se ugasile njegove firme? Mnogi bi ostali bez posla a dosta njih su hranitelji svojih porodica. Čeka ih ulica kao i mnoge...
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Mišković se oprostio od majke


Novo groblje obezbeđivale jake policijske snage. Miroslav i Marko se zadržali oko sat vremena, a onda vraćeni u pritvor
sahrana620x0.jpg


BEOGRAD - Vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković i njegov sin Marko, koji se nalaze u pritvoru, pod jakim policijskim obezbeđenjem, prisustvovali su na Novom groblju sahrani Verice Mišković(91), koja je obavljena u najužem krugu porodice.
Već oko devet časova ulice oko Novog groblja, kao i samo groblje, bili su blokirani brojnim policijskim snagama.
Na upravnoj zgradi, kapeli i okolnim soliterima nalazili su se snajperisti, dok je stotinak pripadnika žandarmerije u civilu, ali i uniformi bilo raspoređeno na groblju.
Kapela je otvorena u 9.30, ali novinarima, kao i slučajnim prolaznicima prilaz nije bio dozvoljen....

više na str:
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.290.html:417706-Miskovic-se-oprostio-od-majke
 
Vrh Dno