• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Miroslav Ilić izbačen iz Svarovski radnje

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
miroslavilic-300x150.jpg

BEOGRAD, 17. februar 2013, (Njuz) – Popularni pevač narodne muzike Miroslav Ilić izbačen je juče iz Svarovski radnje u Makedonskoj ulici u Beogradu, saznaje Njuz.
Prodavačica Dragica Popović, koja je tog dana radila smenu, kaže da je teška srca izbacila jednog od svojih omiljenih pevača, ali da je morala da poštuje pravila koja se tiču zaštite kristalnih predmeta u radnji.
- Kada sam videla da Miroslav Ilić ulazi u radnju, obradovala sam se, ali istovremeno i rastužila jer sam znala da pravilnik kuće zahteva da se onemogući ulaz svakome ko može na bilo koji način da ošteti neki od artikala. Još prvog dana kada sam došla na posao, na to su mi posebno skrenuli pažnju – kaže za Njuz Dragica.
- Čini mi se da su pevačeve namere bile dobre jer je samo želeo da kupi poklon za nečiju svadbu, ali čim se osmehnuo, podigao ruku i pitao za čaše, zavrtelo mi se u glavi i morala sam da ga zamolim da ode. Srećom kristalne čaše držimo zaključane u vitrini, tako da nije ni bilo bojazni da ih razbije, ali i vitrina je od kristala, pa nisam smela ništa da rizikujem. Znate, nije moje da procenjujem da li neko ima nameru nešto da lomi ili ne – objasnila je svoj postupak ova prodavačica u Svarovski radnji.....

Read more: http://www.njuz.net/miroslav-ilic-izbacen-iz-svarovski-radnje/#ixzz2L9ew0n6z

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Jel' ovo zbog njegove pesme..."polomiću čaše od kristala..." :laugh:

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
izgleda, valjda je hteo da to zapeva.... :laugh:

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.953
Horoskop
Lav
Jao ovo je njuz net. Originalni su:laugh:

Lažna je informacija, takav je to portal, da nas malo nasmeje nemogućim i smešnim vestima :)

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Stvarno, onda pada izbegavanje njuza.... eto im .... :laugh:

Vrh Dno