• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Ministarstva sile

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.831
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Kako je najavljeno, u novoj vladi će ministar policije biti premijer Dačić. Hoče li moći da obavlja dva posla? Naravno da hoće, on je političar, može sve. A Vučić će biti potpredsednik vlade i ministar odbrane. Ministarstva sile se ne daju svakome!!! To su dva najvažnija ministarstva u ovoj jebenoj zemlji. Da se vodi računa o tome ko treba da se hapsi, prisluškuje, prati, skenira, obrađuje...
 

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Poruke
2.852
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
... slazem se, apsolutno!!!
A interesuje me sta mislis o tome da jedan doca vodi ministarstvo za trgovinu i telekomunikacije? Mada, sta to cudi kad je u prosloj Vladi Misnistar prostornog planianja bio ortoped? Nemamo nikog strucnijeg za tu oblast, ili je u slobodno veme vezbao da pravi kucice od gipsa?
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.831
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
To je već ustaljena praksa kod nas. Na žalost.
Međutim, ono što je na mene ostavilo utisak jeste da je SNS želeo da u Vladu uđu i osobe koje nisu njihovi članovi, čak naprotiv, najveći suparnici (DS). To je pohvalno od njih, ali u isto vreme i veoma razočaravajuće da DS nije dozvolila svom članu da radi za dobrobit naroda, a ne stranke.
DS se mora pod hitno reformisati, očistiti od onih kadrova koji su je doveli u položaj u kojem danas jeste. Neki se trebaju skloniti zbog nezajažljivog apetita ka novcu, a drugi zbog jako loše navike da se moraju oslovljavati sa predsedniče.
 

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Poruke
2.852
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Stemis, slazem se apsolutno sa tobom...
Ustvari, svi bi da ostave dobar utisak nekim novim potezima, pa tako eto i ta ideja SNS da u Vladu udju i DS-ovci... Bila je zanimljiva prica i o depersonalizaciji, tada sam mislila da ce za prostorno planiranje ipak biti zaduzen arhitekta, urbanista...
A sto se tice DS morace ozbiljno da se pozabave unutrasnjim pitanjima....
 
Vrh Dno