• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Mesoviti brakovi

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Poruke
4.469
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
Evo pitanja za clanove... Da li biste mogli biti sa osobom koja je druge vere, ili nacionalnosti? Kakvo vi misljenje imate u vezi toga? Da li ste dovoljno tolerantni da podnesete pritisak okoline, i da li po vama porodica ima uticaj na misljenje po pitanju ovoga?
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.831
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Odlična tema. :thumbsup: Moja deca su još mala, nisam ni razmišljao o tome.
Nikada osobe nisam gledao kroz veru i naciju, tako sam vaspitavan, tako vaspitavam i decu.
Ipak, društvo u kojem živimo, neposredna okolina, rodbina, prijatelji, roditelji mogu da naprave veliki problem. Uostalom, svedoci smo takvih primera i dan danas.
Ne mogu da se setim imena onog makedonskog filma, drame o ljubavi između makedonca i albanke, veoma je potresan...
 

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Poruke
3.889
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Ja potičem iz takve porodice da smo svi "multinacionalni".:) Ala ja nađoh izraz...
Tako da mi brak sa nekom osobom druge nacionalnosti ne bi smetao, sasvim je normalno. Za jaku vezu i brak to je sasvim nebitna stvar.
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
aja sam šuć-muć pa prospi....
začeta u Mostaru, otac Slovenac, majka Mađarica(piroš čizma), tatina mama Austrijanka, mamina mama Srpkinja, ja rođena u Zemunu, u braku sa južnim Srbinom (Crnotravac) majka mu Srpkinja rođ. u Novom Slankamenu, otac Crnotravac iz mahale Džokini... šta ja da kažem o mešovitim brakovima...pojma nemam...:banghead:
 
Vrh Dno