Menjamo sijalicu

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Tacno. Nekome se dopadaju, nekome ne. Mozemo li da ne sirimo dalje pricu na tu temu, pokvaricemo atmosferu na forumu. Jasno je svima da se neki ne "kapiraju", te stoga molim da na tome i ostane. Nadam se da ne trazim puno i da je podnosljivo. Hvala. :)
 

Taca

ona, stara
Izvinjavam se svim clanovima
Nadam se da mi @Stemis neće zameriti što ću i ja da se izvinem, znala sam da postoji mogućnost da se ovakav text nekome ne svidi. Ne mora biti prijatno kada te neko stavi u neku ulogu. Izvinjavam se na neprijatnosti, neće se više ponoviti.
Bilo bi lepo da nastavimo sa ovom temom a ako nekome smeta, sasvim je u redu da to i kaže, poštujmo ipak pravo svakoga da ovaj forum koristi na način kako njemu/njoj to odgovara. Rizikovala sam sa ovim označavanjem članova i obećavam da ubuduće neću pominjati ni jednu osobu kojoj je zbog toga neprijatno.
 

Nicky

oćem, nećem
Urednik
@Nicky , @maki objašnjavaju da ljudima treba čvrsta ruka inače bi nastao haos. :wideyed:
- 6:40: @Nicky doručkuje Nutellu zahvatajući kašikom.:hungry:
- 7:15: @Nicky struže ostatke po teglici. Nema više Nutelle. :arghh:
@Gđa Blejz tj. sestro!
"čvrsta ruka"..."nastao haos" budeš li me još jednom bre prozvala, teško tebi kad vrnem tamo odaklen si i zakucam ti na kapidžik da idemo na pivo :p
nutella, bljaaaaaaaaak :sick::vomit:.... ako nešto ne volem, ondaK je to nutella. molim te promeni na "BiJo pekmez" :p
a sad mi je toliko neprijatno, da očekujem novi #hoax i to OMA....

ajd, uzdravlje i menjajte sijalicu!
 

Beba

Poznata ličnost
Nastavljamo znači:joyful:
Mislim, učestvujem sa ili bez prozivanja ali ne znam pravila igre, formu a pošto vidim da ovde ima još sem Gdje Blejz onih kojima je igra poznata neka se uključe, a što se mene tiče može i draga Gdja Blejz.
Ja bih stvarno ali ne umem:(
 
Vrh Dno