• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Mašinsko pranje voća

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Naslov zvuči suludo, zar ne?
Ipak, pogledajte ovo:
Na svom TikTok profilu jedan žena je objavila klip u kom objašnjava da ne može da izdvoji toliko vremena da ručno opera svo voće i povrće, pa zato ono koje kupuje ređa u mašinu za pranje sudova i uključuje brzo ispiranje.

Na vrh stavlja voće poput jabuka, grožđa i avokada, a na dnu maline, borovnice i mini paradajz. Kasnije je dodala još ananasa i dinje.

U pregradu gde se stavlja deterdžent ona stavlja destilovano belo sirće
Video je pregledan više od milion puta, a prikupio je i mnoštvo komentara u kojima se neki zahvaljuju na neobičnom savetu, dok su neki šokirani i kažu da je ideja suluda.

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Ja u mašini za sudove pravim kompote. Ima bezbroj tutorijala na YT.
A sirće, alkoholno, koristim umesto sjaja u odeljku mašine za sudove.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ne zameri, ali meni je to smešno (nije podsmeh u pitanju), jer zamišljam kao izgleda knjizica za rukovanje mašinom, gde je deo za pranje sudova, pa onda za pravljenje kompota i naravno, pre toga za pranje voća.

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
Gde je nestalo ono kada ukradeš jabuku i obrišeš je samo o majicu :D

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Krade se i dalje, ali više nema tih jabuka. :rolleyes:

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Ne zameri, ali meni je to smešno (nije podsmeh u pitanju), jer zamišljam kao izgleda knjizica za rukovanje mašinom, gde je deo za pranje sudova, pa onda za pravljenje kompota i naravno, pre toga za pranje voća.
Ti znaš da mi ne koristimo knjižicu sa uputstvima. Provalimo na koje se dugme uključuje i zauvek peremo na programu na kome je ostavljena mašina u fabrici. Čuj uputstva!? 🙄

Vrh Dno