• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Malo podsećanje ....iliti Jugonostalgija :-)

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Pesma "Tata kupi mi auto" ponovo u modi Video

Ovih dana je u modi nostalgija. Retro moda iz šezdesetih i sedamdesetih. Kada se pogleda spot koji ovih dana kruži ionternetom biće jasno i zašto.
Sve se izmenilo dolaskom kompjutera i interneta. Zdenka Vučković je davno imala hit "Tata kupi mi auto", koji mnoge od nas podseća na detinjstvo.

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/310009/Pesma-Tata-kupi-mi-auto-ponovo-u-modi

Meni ta Jugonostalgija bzvz .... bilo je lepo, dok je bilo lepo, a onda je postalo malo/mnogo manje lepo ... a najbitnija, bar iz mog ugla je reč "BILO" .... i vratiti se neće :)

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Vidi, odgledah ovaj video i osmeh mi se razvukao od uva do uva... To za mene, moju generacuju, +/- jos koja godinica je zaista bilo lepo vreme druzenja, bezbriznosti... Mi to imamo i "nosimo u sebi"... neka me toplina da kazem obuzme kada je se setim.
Tuzno je i zalosno sto ove mladje generacije nece (kada budu u nasim godinama) imati taj osecaj u sebi... mozda neki i hoce ali... sigurna sam da to nije to.

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
I meni Lu. Meni je zao sto se raspala ona velika i po meni lepa zemlja.Nostalgicna sam. Sta cu :oops:

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
......nostalgicni ili ne........cinjenica je da je to vreme za obicne ljude bilo mnogo bolje......manje vise sve sto danas imamo izgradjeno je upavo u tom vremenu komunizma........mozda se jesmo zaduzivali i mozda ta politika nije bila bas najbolja.......ali........da smo ostali kraljevina......s obzirom na vestine preostalih Kradjordjevica........sad bi smo svi nosili gumene opanke i orali drvenim plugovima......

....uglavnom....zivelo se lepse....zdravije i bezbriznije....

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Broj reagovanja
11.266
Horoskop
Ovan
Vrlo često slušam pevača, kompozitora, tekstopisca, ma pravog muzičara...Vlatka Stefanovskog. Nedavno sam čitala ili čula da ove godine slavi četrdeset godina bavljenja muzikom i da je ovaj dogadjaj obeležio koncertom u Sava Centru 10.oktobra.

Vrh Dno