• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Malo "bračne statistike"

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Evo malo "bračne statistike", pa vi vidite da li vredi upuštati se u tu avanturu.
slide.jpg
Posao, deca, televizija, internet, hobiji i kućne i porodične obaveze "poješće" vam svaki slobodan trenutak, tako da ćete sa partnerom nasamo provoditi oko četiri minuta dnevno.
Ako se venčate sa nekim sa kim ste prvo imali aferu, verovatnoća da ćete se razvesti je 75 odsto.
Patnera će bar jednom prevariti 60 odsto osoba koje su u braku.
Ako se venčate mladi, statistika je još gora. Brakovi sklopljeni pre 25. godine najčešće se završe razvodom. Osim toga, teže opstaju i brakovi u kojima je žena dosta starija od partnera.
Parovi koji imaju decu ređe se razvode, ali se ponekad dešava da rođenje deteta izazove udaljavanje partnera.
Dobra vest je da možete da odahnete posle sedme godišnjice braka. Više od 50 odsto razvoda desi se tokom prvih šest godina.
Prosečan bračni par prepušta se strastima 58 puta godišnje. Otprilike jednom nedeljno, plus, verovatno seks u "specijalnim prilikama" kao što su rođendani i godišnjice. Učestalost seksa opada već posle dve godine braka, a čak 20 odsto parova posle tog vremena ljubav vodi uvrh glave deset puta godišnje.


http://www.021.rs/Zivot/Porodica/Malo-bracne-statistike.html
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
:laugh:... jedino ako imaš nameru da imaš veće potomstvo...:thumbsup:
 

Kolekcionar

Novajlija
Učlanjen(a)
17.01.2013.
Poruke
6
Broj reagovanja
9
Horoskop
Bik
@ Stemis: Ovo je stvarno tako, ali nije tako crno kao što izgleda. Radi se o tome da je kvota uvek ista, samo je pitanje gde ćeš je iskoristiti.
 

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Poruke
3.889
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Moja majka se udala 20, otac oženio sa 23... Odavno su trebali da se razvedu, ako se ja pitam.
U celoj mojoj familiji, a ima ih dosta, po celoj Jugoslaviji, jedino je jedan moj brat ostao u braku evo već 7 godina. Sve sestre i sva braća su razvedeni...toliko o statistici.
 
Vrh Dno