• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Magnezijum hlorid

Pollux

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
27.07.2017.
Poruke
298
Broj reagovanja
250
Horoskop
Rak
Firma koja uvozi, prodaje na veliko i malo baš magnezijum hlorid zove se KRISTAL SO D.O.O, nalazi se na Batajničkom drumu i IMA SVOJ SAJT sa kontakt telefonom i adresom.
To je ista ona firma koja prodaje rafinisanu morsku so u plavim kutijama po svim mogućim supermarketima u Srbiji.

Magnezijum hlorid koji uvoze je najbolji od najboljih na celoj planeti pošto stiže iz Mrtvog mora u Izraelu (zašto je to tako napisaću u nekom posebnom tekstu) i ovde ga prodaju kao so za posipanje puteva zimi. Znam, to je tragedija, ali i realnost.

http://kira-zdravlje.blogspot.rs/2013/10/kako-se-pije-magnezijum-hlorid-i-gde-se.html
 

Tihi

onaj što teče
Starosedelac
Učlanjen(a)
02.07.2017.
Poruke
991
Broj reagovanja
1.250
Horoskop
Vodolija
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.772
Broj reagovanja
16.892
Horoskop
Ovan
Jedno pitanje: ako se magnezijum hlorid pije (dakle, kao tečnost, ovako kako si opisao), da li se posle popijene pripremljene doze pravi neka pauza ili se konzumira do kraja života, svakodnevno, bez ikakvih posledica?
Da li si negde dobila odgovor?
 
Vrh Dno