Ja sam Dragan,imam problem u vezi lova.Skoro sam uveo internet pa sam imao neke slike od hajke od pre 4 godine,ubacio sam ih u album i izasle su na profil,na tim slikama smo nas 8 sa odstreljenim svinjama,nismo ih mi odstrelili samo smo se slikali.Neko je skinuo te slike na CD i uz anonimnu prijavu je stavio u lovacko drustvo navodno da smo mi to odstrelili 05 02 2012 jer je to bila zadnja nedelja lova za proslu godinu,mi u subotu nismo lovili jer je vodja grupe radio a bez vodje grupe se nesme ici,tako da u dozvoli isto tako i pise.dolazio je i lovni inspektor zbog toga,neznam kako da dokazemo da su te slike stare jer nema datum na njima samo datum kad su ubacene u album.Gone nas kao neke kriminalce bez razloga,plasim se da nam neuzmu oruzije bezveze.Znaci da ja isto tako mogu da skidam svacije slike i uz anonimnu prijavu da dostavim lovackom drustvu i svi da nadrljaju bez razloga.Stvarno neznam dali da imam razloga za brigu,nemogu da spavam nocu,sikiram se,neznam sta ce biti.Molim vas za pravni savet.Unapred hvala od srca.