• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Loto dobitnica

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Poruke
9.398
Broj reagovanja
659
Maša Todorović, dobitnica dva miliona evra na lotou, želi da ostane anonimna
BEOGRAD, (Njuz) – Maša Todorović (31), Beograđanka koja je pre dva dana osvojila dva miliona evra na lotou, zamolila je medije da poštuju njenu privatnost i ne objave njeno ime i godište, jer se boji da bi u suprotnom neko mogao da pokuša da se domogne njenog novca.
Gospođa Todorović (devojačko prezime Stojić) koja sa mužem Slavkom stanuje u ulici Kiti Đenoveze broj 23, drugi sprat levo, stan broj 12, namerava da sav svoj novac uloži u obrazovanje svoje dece, Anje (9) i Gorana (7) koji sada idu u školu Filip Kljajić Fića na Banovom brdu a, najčešće se sami peške vraćaju kući kroz opasnu i neosvetljenu ulicu Brestova oko 19 časova svakog radnog dana.
Dobitnica ove ogromne nagrade od koje se u Srbiji sasvim lepo može živeti decenijama, pa i vekovima je rekla reporterima da će novac preneti u kešu iz filijale Lutrije Srbije u ekspozituru Erste banke u Dobanovačkoj ulici, negde oko podneva, i poručila „da to nikako ne objavljujemo“ što mi u celini poštujemo.
Iz „Državne Lutrije Srbije“ nam je ranije jutros stigao dopis gde se navodi kako ne bi trebalo stavljati porodicu Todorović pod lupu javnosti jer bi u suprotnom moglo da se protumači da je sve ovo samo ohrabrivanje ljudi da i oni igraju igre na sreću.
Viktor Marković
Inspiracija naravno „Nadrealisti“Read more: http://www.njuz.net/masa-todorovic-...-lotou-zeli-da-ostane-anonimna/#ixzz1XChTFE7N
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno