• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Ljubili se dva i po dana!

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Ljubili se dva i po dana!


Gotovo dva i po dana, preciznije 58 sati, 35 minuta i 58 sekindi, proveli su spojenih usana novi Ginisovi rekorderi u ljubljenju! Pobednici maratona u ljubljenju, popularnog tajlandskog Kisatona, i ovog puta su sa Tajlanda.
Jedan tajlanski par oborio je svetski rekord u ljubljenju na Dan zaljubljenih poljupcem koji je trajao više od dva dana, navodi se u saopštenju organizatora takmičenja.

rekorderi-te-1.jpg


Bolnički čuvar Ekačai Tiranarat (44) i domaćica Laksana Tiranarat (33) ljubili su se 58 sati, 35 minuta i 58 sekundi, što je nadmašilo prethodni Ginisov rekord za više od osam časova.
Par je osvojio 3.300 dolara i dva dijamantska prstena, javio je AFP.
Romantiku rekorderskog poljupca možda je narušilo to što su pravila takmičenja zahtevala da učesnici sve vreme stoje i uzimaju tečnost i hranu kroz slamke, pa čak i idu u toalet....


više na str:
http://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/511/Zanimljivosti/1267178/Ljubili+se+dva+i+po+dana!.html
 
Vrh Dno