• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Ljubavnik prema astrologiji

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Kakav ste ljubavnik prema astrologiji

Seksualnost je vrlo složeno bojno polje na kojemu se bore požuda, nagoni, osjećaji i strahovi. Otkrijte kako zvijezde upravljaju vašim libidom i što vam seksualna energija donosi u život

f6b00d3085617308fb94ef373bb6fe74_articlemain.jpg

Putovanje kroz potrebe tijela

Seksualnost je izraz cijele naše osobnosti i moćna sila koju ne smijemo zanemariti.
U izvornom obliku ne podrazumijeva intimnost, osjećajnu povezanost, postojanje veze koja ima svoju dinamiku i pravila. Seksualnost je vrlo jednostavno tjelesna potreba, instinktivni nagon za dodirom koji može opustiti unutarnju napetost tijela. Seksualnost je vrlo moćna jer oslobađa nagonske energije koje često izmiču civilizacijskim pravilima.
Prepustiti se nagonskim silama vrlo je izazovno iskustvo. Nije se lako upustiti u seksualne odnose jer se pritom možemo osjećati izloženima i ranjivima. Ako je riječ o seksu s osobom koju volimo i kojoj vjerujemo, stvari su jednostavnije. Ako vezu započinjemo ili ako imamo neriješenih problema iz prošlosti, strahova ili loših iskustava, teško ćemo postići spontanost doživljaja i užitak. Netko ne može zamisliti seks bez ljubavi, dok netko ne želi miješati seks i osjećaje zbog nespremnosti da izgubi neovisnost. Upravo se zato iza zatvorenih vrata naše intime često kriju blokade, frustracije, zbunjenost, prešućivanje i neispunjene žudnje. Osobna su iskustva obojena nizom očekivanja, predodžbi, maštarija, predrasuda – drugim riječima, ljudsko iskustvo koje bi trebalo biti vrlo jednostavno, postalo je vrlo složeno.

Dopustite da vas astrologija povede na zabavno putovanje kroz potrebe tijela, kroz temelj vaše seksualne energije. Pronađite svoj znak, no ako slučajno znate u kojem se znaku nalaze vaša Venera i Mars, dajte prednost upravo tim znakovima.

ZAVODNICI Lav i Vaga

Svjesni ste svojih kvaliteta, no da biste bili potpuno zadovoljni, trebate potvrdu da i drugi tako misle, da vas cijene i smatraju posebnima. Zbog toga razvijate posebnu društvenu vještinu zvanu šarm. Duhovitošću privlačite pozornost, uvijek ste pomalo zavodljivi da biste dobili ono što najviše želite – prihvaćanje. Izbirljivi ste u odabiru partnera, volite profinjenost i dašak ekstravagancije, jako ste osjetljivi na fizičku ljepotu. Kad se uzburkaju nagoni, krećete u dramatičnu igru zavođenja. Lako će vas ponijeti romantično raspoloženje pa teško razdvajate osjećaje od seksa. U seksu niste potpuno spontani jer pazite na partnerove reakcije. Tek kad su one ohrabrujuće, možete se potpuno osloboditi. Vi se spremno dajete, ali puno tražite za uzvrat.
Strijelac, Blizanci i Vodenjak odlično se uklapaju u vaša očekivanja. Ovan neće uvijek ispuniti vaše visoke kriterije, ipak godi vam njegova pažnja. Privlači vas Bikova senzualnost, no nećete ga lako zavesti. S tajanstvenim Ribama, Rakom i Škorpionom pomalo ste nesigurni jer ne znate što zapravo žele. Jarci vam nisu dovoljno glamurozni, ali vam odgovara podatnost Djevice.

ISTRAŽIVAČI Blizanci i Vodenjak

Vaš je um uvijek malo ispred nagona, pa se volite poigravati idejom seksa i provocirati svojim stajalištima. Vi ste znatiželjan i zainteresiran istraživač seksualnosti. Volite raznolikost i maštovit pristup. Važna je predigra, posebno verbalni dio igre zavođenja. Privlače vas veseli, spontani partneri koji vole zadirkivanja, no kad dođe do prave akcije, ponekad se možete prestrašiti. Sve dok vas je partner u stanju nasmijati i iznenaditi, bit ćete spremni otpustiti kočnice i prepustiti se čistom fizičkom užitku. Volite razgovarati tijekom seksa, da lakše prepoznate partnerova očekivanja. Ne očekujete izdržljivost jer ste brzi u svemu, pa tako i u zadovoljavanju nagona. Ne smeta vam izravnost, ali volite nježnosti, osobito nježne riječi.
→Očarani ste izazovnim stilom Ovna i Strijelca. Vaga i Lav mogu vas lako zavesti i rado ćete se upustiti u flert. Pomalo vas zbunjuje tajnovitost Raka i Škorpiona koji su vam upravo zbog toga silno zanimljivi. Jarac i Djevica neće raspaliti vašu maštu, no s Ribama možete doživjeti neslućena iskustva. Bikov polagani stil možda vam se neće učiniti izazovnim, no od njega možete svašta naučiti.

OSVAJAČI Ovan i Strijelac

Odlikujete se samosvjesnom energijom koja oko zadovoljenja vlastitih potreba nema nikakvih dvojbi. Nagone treba zadovoljiti, vi imate na to pravo! Ono što želite to izravno tražite i potpuno ste iskreni. Možete biti vrlo domišljati, romantični i umiljati no vaša prodornost može prestrašiti plahu lovinu. Privlače vas izazovni i poticajni partneri i nije vam se teško potruditi u igri osvajanja. Ne uzbuđujete se kad naiđete na otpor, to će vas još više zagrijati. Seks je za vas poput sporta, zabavan, natjecateljski, naglašeno fizički. Osjećate da vam obnavlja energiju i potvrđuje vašu osobnu snagu. Spontani i prirodni u seksu, želite jednostavno iskustvo, bez nepotrebnih komplikacija, uplitanja osjećaja ili pretjerane ozbiljnosti. Treba vam samo malo nježnosti. Stalno vas privlače novi izazovi pa spadate u prave seksualne osvajače.
→Lako ćete osvojiti Blizance, Vodenjaka i Lava. Vaga i Djevica u svojoj izbirljivosti mogu vas smatrati previše izravnima. Bik i Škorpion cijene vašu nagonsku stranu, ali ih neće usrećiti vaša nestrpljivost. Jarca nećete razočarati. Ribama i Raku vaš je stil malo pretjeran, pa će vam vješto
izmicati.


portraitlarge


UČINKOVITI Djevica i Jarac
Imate zdravo i otvoreno stajalište prema seksualnosti. Potrebe tijela za vas su jednostavne i prirodne. Treba ih zadovoljiti kako biste otklonili stres i napetosti te imali čvrsto uporište za životne obveze. Zato je vaša seksualnost duboka i snažna, s vrlo moćnim i ozdravljujućim učinkom. Izravni ste, jednostavni i učinkoviti. Vrlo ste pouzdan partner, ne tražite raznolikost, vrlo ste diskretni. Dok Jarce privlače moćni ljubavnici s dozom autoriteta, Djevica želi ugoditi i posebno vodi računa o partnerovim željama. Fizički dodir vam je važan, a seksualnost vrlo praktično možete odvojiti od osjećaja. Nema sentimentalnosti ni drame, već potpuna koncentracija na fizičko iskustvo u njegovu nagonskom obliku.
→Jednostavno i duboko iskustvo doživjet ćete s Bikom i Škorpionom. Cijenite diskreciju Raka i Riba, premda ste oprezni zbog njihove sklonosti osjećajima. Dobro reagirate na izravnost Ovna i Strijelca, ali nećete se lako predati. Lav i Vaga vas ne mogu lako impresionirati, tu ponekad ima previše komplikacija i drame. Za Blizance i Vodenjaka niste sigurni da su vrijedni truda, čini vam se da su hrabriji na riječima nego na djelu.

OSJEĆAJNI Rak i Ribe

Vaša tajnovitost djeluje vrlo zavodljivo. Ipak, meko srce koje nastojite sačuvati od ozljeda odmaže vam kad je u pitanju nagonska seksualnost. Rijetko se upuštate u veze koje nisu duboko emotivne. Gotovo nikada nećete izravno krenuti prema onom što želite. Vas treba polako i ustrajno nagovarati, zavoditi i osvajati. Treba vam nešto vremena da svladate sramežljivost i sumnje te da partneru iskažete povjerenje. Kad se zapreke jednom uklone, vrlo ste podatni, spremni na igru, romantični i zavodljivi. Ne volite nikakve grubosti i bojite se izravnosti. Nježni ste, pažljivi i oprezni, no pomalo konzervativni kad je u pitanju seks. Uvijek je prisutan zaštitnički i tješiteljski motiv u odnosu s partnerom kojem se vrlo predano posvećujete.
→Volite pouzdanost Jarca, Djevice i Bika. Odlično se slažete sa Škorpionom. Ovna i Strijelca pomalo se bojite jer vam se čini da vas lako mogu povrijediti. Blizance, Vagu i Vodenjake ne razumijete baš najbolje i uznemirava vas njihova znatiželja. Ne volite odgovarati na njihova pitanja, želite da osjete što vam treba. Privlačna vam je romantičnost Lava, ali vam je njegov zavodnički stil previše nametljiv.

SENZUALNI Bik i Škorpion

Kad je riječ o seksu, vrlo ste opušteni i zainteresirani. Vaša senzualnost, predanost i intenzitet čine vas izuzetnim ljubavnicima. Fizički dodir je posebno važan, nježnosti su neizostavne. Želite zaposliti sva osjetila, a seks je poput poslastice u kojoj se polako uživa. Ne bojite se slijediti svoje nagone, no pritom ostajete vrlo diskretni i pomalo tajanstveni. Vaša mistična prodornost i sposobnost potpunog prepuštanja je nenadmašna. Seks je za vas vrlo dubok i intiman doživljaj. Vrlo lako ćete nakon izvorne požude doživjeti duboko erotsko iskustvo, na način koji znači spajanje duša. Više cijenite intenzitet iskustva nego raznolikost. Volite pouzdane i neustrašive partnere.
→Rak i Ribe mogu vam pružiti duboko iskustvo, dok su Jarac i Djevica pouzdani partneri koji dobro razumiju vaše potrebe. Blizanci i Vodenjak su za vaš ukus pomalo površni, ali privlači vas njihova spremnost na istraživanje. Ovan i Strijelac zanimljivi su vam zbog neustrašivosti i otvorenosti prema seksu, no previše su nestrpljivi. Otporni ste na zavodničke impulse Vage i Lava. Zabavlja vas mogućnost da preuzmete kontrolu i vi zavedete njih!

Senka Ljubić astrologinja je s diplomom priznate međunarodne škole.
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.725
Broj reagovanja
16.800
Horoskop
Ovan
Hm, dobro... khm
A šta kažeš na to da sam najviše devojaka vaga imao? Mm? :) A žena mi je riba i po! ;) :laugh:
Kod mene je dakle totalan promašaj. :kul:
 

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Poruke
756
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Malo je nezgodno protumaciti kad je i on rak....Nekad izgleda savrseno... Da li samo izgleda?:unsure:
 
Vrh Dno