• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Licni profil prosjecnog Bosanca/ke

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
ON:

Ime i prezime: Meho Hadzimultietnicki
Mjesto rodjenja : Bivsa Jugoslavija
Znak u horoskopu : STOP. Podznak : radovi na cesti.
Koji automobil vozite : Vozio, jarane, vozio dok ga nisu ukrali.
Idete li na fitnes : Svako jutro i popodne dizem po pet fildzana kahve od tacne do usta.
Omiljeni muzicar : Hepokova Loza - ona pjeva a ja samo otvaram usta. Onda Elektrodistribucija - kad mi oni odsviraju racun, ne mogu prestat da igram dva mjeseca. Slobodan Milosevic - jer odlicno pjeva u Hagu.
Sta morate imati u frizideru : Struju.
Sport : Dizanje kredita na guzove na tri godine. Hrvanje sa platom na prepone.
Omiljena hrana : Snicla - jer je mogu tucati do mile volje.
Pice : Antialkoholicar - ne pijem bez meze vec 20 godina.
Najdraza zemlja : Koju ne moram kopat.
Postoji li licnost koja vas fascinira : Fascinira me svaki muskarac koji je, gluho bilo, bez ruka jer ne mogu da shvatim kako se pocese kad ga zasvrbe jaja.
Koji broj cipela nosite : Uvijek isti.
Ko brine o vasem imidzu : Moja plata. Ona je imidzionicar : sad je vidis, sad je ne vidis.
Na sta najvise trosite novac : Na prvi i drugi u mjesecu. Treceg mi vec nestane.
Kupujete li na pijaci : Kad imam para.
Koji posao volite : Volim ali dzaba ga volim.
Da niste to sto jeste, sta bi ste bili : Puz - on ne mora dizat kredit da napravi kucu.
Imate li kucnog ljubimca : Imam i to puno. Stalno ih pustam ali svi ukucani moje kucne ljubimce zovu vjetrovima tj. prdim.
Sta najprije primjecujete kod osoba suprotnog spola : Jednom sam primjetio pa mi je pao mrak na oci.
Koji je vas zivotni moto : .
Vas najbolji prijatelj je : Srednji prst : jos me samo on nije iznevjerio i vazda se mogu pouzdati u njega kad ga trebam pokazat'.
Na sta / koga ste slabi : Na racun od Elektrodistribucije.
Gdje ljetujete : Ja sam povratnik pa ne ljetujem nego cijele godine kampujem.

ONA

Ime i prezime : Fahira Hadzimultietnicka.
Mjesto rodjenja : Inkubator.
Znak u horoskopu : A bogami - mahnitura.
Koji automobil vozite : Moj muz vozi a ja guram da upali.
Idete li na fitnes : Sto bi mi isli kad ni on kod nas ne dolazi na sijelo.
Omiljeni muzicar : Eskpress lonac jer ja pjevam dok on zvizdi.
Sta morate imati u frizideru : Freon i sijalicu da se upali kad ga otvorim.
Sport : Dizanje fasunka na crtu, Centrifuga.
Omiljena hrana : Koja nije kupljena na crtu u piljari.
Pice : Seven hop.
Najdraza zemlja : Sta ja znam, moja, eto, hajde, Vijece Evrope.
Postoji li licnost koja vas fascinira : Moj muz - 20 godina mu govorim da ne pisa po dasci od solje, ali dzaba, vazda cisti iza njega.
Koji broj cipela nosite : Jedne u tri godine.
Ko brine o vasem imidzu : Amidza ali od kako mi je amidza iz Amerike presto slati para, niko.
Na sta najvise trosite novac : Na toalet papir - mjesecno proguramo kroz guzicu 500 maraka i sve stane u tri paketa toalet papira.
Kupujete li na pijaci : Da kucnem u drvo - dvaput sam kupovala ovaj mjesec.
Koji posao volite : Kako cu ga volit kad ga nemam.
Da niste to sto jeste, sta bi ste bili : Djevica. Neudata.
Imate li kucnog ljubimca : Feri - cini cuda kod svakog pranja.
Sta najprije primjecujete kod osoba suprotnog spola : Kljesta, to jest jesu li ga poslali iz Elektrodistribucije da nam iskljuci struju ili nisu.
Koji je vas zivotni moto : Sama pala - sama se ubila.
Vas najbolji prijatelj je : Ima nekoliko godina to je moj muz. Sve se vise ponasa prema meni samo kao prijatelj.
Na sta / koga ste slabi : Na svekrvu. Odma' mi pozlije od nje.
Gdje ljetujete : Ima desetak godina vazda polupansion ispred televizora.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno