• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Letovanje u Albaniji

Живота

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
28.03.2019.
Poruke
899
Broj reagovanja
1.359
Horoskop
Ribe
I moja koleginica je ove godine letovala u Albaniji, u Sarandi, kaže da je bilo ok ali nije baš da je "sela na dupe" od oduševljenja. Ona uporedjuje sa CG...
 

Nicky

oćem, nećem
Urednik
Učlanjen(a)
25.06.2013.
Poruke
437
Broj reagovanja
621
Horoskop
Škorpija
@Stemis Istra zakon, 4 (Rovinj i Pula) puta u poslednjih 5 ili 6 godina, nisam siguran.
Srbin tamo vamo niko te ne.pita, mada znaju čim progovoriš odakle si.
Verovatno što sami sebe više smatraju 'talijanima nego 'rvatima.
Do sada, bez ijednog incidenta, naprotiv, iako sam i ja.mislio kao i ti.
Ali, moje table su švapske :D
 

šufnudla

neprilagođena
Starosedelac
Učlanjen(a)
26.11.2016.
Poruke
1.610
Broj reagovanja
2.741
Horoskop
Strelac
Ja sam "overila" Istru ove godine. Posle tri decenije izbegavanja.
Lepo je, brate, pa to ti je! Nigde ne miriše vazduh kao u Dalmaciji i Istri. I nigde more i obala nisu tako lepi kao kod njih. Bog ih pogledao s tom obalom, ali nisu realni što se cena tiče. Msm, ja ove godine nisam razmišljala 'ekonomski', bila sam spremna da malo ekstremnog užitka svojih čula platim kol'ko traže. A traže više nego Italija, Španija ili Azurna obala.
 

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Poruke
15.738
Broj reagovanja
15.035
Horoskop
Ribe
Čitam vaše komentare i vrtim svoje utiske i jedino što mogu da dodam na ovu temu je da je besmisleno upoređivati letovanje u različitim zemljama. Hrvatsko primorje je posebno i neuporedivo, za većinu nas merilo "mora" ali na žalost (po mene) zauvek precrtano. Crna gora je sasvim drugačija, Grčka isto, Bugarska je ko da letuješ na Dunavu, u Turskoj uglavnom i ne možeš da se kupaš u moru jer je pretoplo a bazene imam i ovde, a Albanija je još uvek neotkrivena za mene. Ali volim da vidim i osetim draži svake turističke ponude.
 

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Poruke
2.808
Broj reagovanja
803
Horoskop
Vodolija
Naravno da je svuda drugačije. Mi koji na primer nismo bili u Albaniji "zamišljamo" na osnovu nekih poređenja, igramo se. Naravno i da svako doživi nepto na svoj način.
Uglavnom slažemo se oko toga da Hrvatska ima predivnu obalu, kao i da
Verovatno što sami sebe više smatraju 'talijanima nego 'rvatima.
Osim toga, dosta našeg sveta tamo radi u ugostiteljstvu i pomoćne poslove. Mi u Hrvatsku, Hrvati u Sloveniju, Slovenci dalje na Zapad...
 
Vrh Dno