• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Leonardo Di Kaprio se povlači iz glume

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
225320376.jpg


Zvezda filmova "Titanik" i "Đangova osveta" Leonardo Di Kaprio izjavio je da planira da značajno pauzira sa filmovima i fokusira se na svoju borbu za zaštitu životne sredine.

U intervjuu nemačkom listu "Bild", 38-godišnji glumac rekao je da se oseća pomalo "isceđeno" posle tri filma koja je snimio. "Idem na dugu pauzu. Snimio sam tri filma za dve godine i potpuno sam iscrpljen".

"Želeo bih da poboljšam svet, makar malo. Želim da putujem svetom i činim dobre stvari za prirodnu okolinu", dodao je Di Kaprio.

Di Kaprio, čiji se film "Đangova osveta" prikazuje u svetskim bioskopima, snimio je i film "Veliki Getsbi" Baza Lurmana kao i "The Wolf of Wall Street" (Vuk sa Vol Strita) Martina Skorsezea.

Di Kaprio se "Bildu" pohvalio svojim ekološkim rešenjima, rekavši da mu je krov kuće pokriven solarnim pločama. "Vozim električni automobil. Normalna osoba dnevno ne pređe više od 50 kilometara i za to vam je dovoljna baterija", rekao je on.

http://www.svetplus.com/vesti.asp?vid=23893
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.831
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Vidim da nam ženski svet i nije baš razočaran. :)
 
Vrh Dno