Boki
Suspendovan nalog
- Učlanjen(a)
- 15.01.2013.
- Broj reagovanja
- 3.361
- Horoskop
- Ovan
U gadno si se kolo uvatio, Boki....![]()
Da, u kolo patuljaka.
U gadno si se kolo uvatio, Boki....![]()
A ja znam pesmu " Ja malena a moj dragi veći.........ima i dalje![]()
Možda Jasna zna pa će da nastaviDa je čujem celu...
1. Moj nadimak...Lela2. Visina...1753. Boja kose i očiju...crna, smedja4. Hobi...gitara5. Horoskopski znak i podznak...lav/skorpija6. Boja koju najviše volim...crvena7. Omiljena igra...nemam8. Najomiljenija igračka iz detinjstva...plisani meda9. Najlepši crtani film...tom & jery10. Omiljena slikovnica iz detinjstva...nemam je11. Najlepše doba dana...predvece
12. Najomiljenije godišnje doba...prolece13. Serija- love&marriage14. Omiljeni glumac, glumica...Denzel Vosington15. Film...Ima ih puno16. Omiljeno cveće...ljubicica17. Životinja...macka18. Sport - nemam19. Muzika...sve20. Omiljena pesma...nemam21. Omiljeni pevač, pevačica...Ivana Pavlovic, Eldin Huseinbegovic22. Omiljena muzička grupa...nemam23. Najviše volim...svasta nesto24. Najviše mrzim...razmazenost25. Omiljeni stil odevanja...casual26. Nakit...prstenje27. Kozmetika...karmin28. Sitnica koja me čini srećnim...raznorazne29. Omiljeni komad nameštaja...krevet30. Omiljeni lični kutak...soba31. Omiljeni oblik - kocka32. Omiljeno jelo...piletina33. Omiljeni slatkiš...mars34. Omiljeni začin...so35. Omiljeno piće...pina colada36.Omiljeno voće...jabuka37. Omiljena oblast iz nauke ili kulture...filologija
38. Omiljeni kompozitor...nemam39. Omiljeni pisac...justein gorder40. Omiljena slika ili slikar...nemam41. Najomiljenija knjiga...sofijin svet42. Najomiljenija država, grad...Spanija, Madrid