• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Lekari

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Verujem da niko od nas nije srecan kad iz bilo kog razloga mora kod lekara.
Mada ne bi trebalo da je tako.Preventive radi,trebali bi cesce ici. No to nije ono o cemu zelim da pisemo u ovoj temi.
Zelim da vas pitam:
Birate li privatnog ili drzavnog lekara?
Navedite mane i prednosti jednih i drugih i dajte svoje misljenje o tome “)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ne volim ni privatne ni državne lekare. :alien:

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
.........pa ja kombinujem....i iz mog iskustva uvek treba traziti drugo...pa cak i trece misljenje....

...inace...hvala Bogu... zdravlje me za sada dobro sluzi...ali u toku zime.... otisla sam na neku kontrolu.....koja se pretvorila u nocnu moru...jer mi je doktorka dala pogresnu dijagnozu....

Jova

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
10.03.2012.
Broj reagovanja
1.327
Horoskop
Škorpija
Ja biram one Lekare u koje imam poverenje.:D

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
I jedne i druge izbegavam u sirokom krugu jer mi ni jedni nisu pomogli kada je trebalo. Alternativci su za mene zakon!
A poredici privatne i drzavne.. pa privatni je bolji.. po meni, u slucaju da nadjes nekog kome je zaista stalo da vodi ko svet tvoj karton.. istoriju bolesti. Jeste da ce da te kosta to ali vredi.
Dok smo bili ovde (pre odlaska za CA) imali smo svog family doktora koji je lecio kako cedo moje tako i nas matore :D ukucane. Prezadovoljni smo bili sa njim, valjda je bio jedan od najboljih u gradu.
Cak sam imala i mog ginekologa, zubara.. sve privatnjaci.
Vucem ja neke porodicne traume vezane za drzavne lekare :) tako da su mi oni poslednja solucija koju bih iskoristila.

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Ja biram one Lekare u koje imam poverenje.:D
Poenta teme je zapravo to.
Kome vise verujete.
Gledano iz mog ugla stvari stoje ovako : privatni lekari se vise trude oko pacijenta. Traze mnogo vise analiza,provera,upucuju i kod kolega ( privatnika naravno),na dodatna snimanja i sl.
Drzvni lekari,em ti prodje vecnost dok prodjes proceduru od izabranog lekara opste prakse do specijaliste,em te vecina ( cast izuzecima) skine s dnevnog reda,ako nisi poneo mito!
No,sad se postavlja i pitanje, da li privatni lekari,trazeci toliko analiza,zapravo ti dodatno uzimaju novac,smisljeno?
Da i ja imam sve navedene lekare sto rece Lu,privatne prakse. S jednim delom sam prezadovoljna,neki su me poceli nervirati tj.zaista se pitam da li mi bespotrebno uzimaju novac?
Navescu primer.
Jedan od mojih lekara ima isti problem kao i ja,ne leci me on od toga,no u prici kaze" ne pada mi napamet da me truju hormonskim lekovima", a pri tom mene savetuje da pocnem piti hormonski lek za ( veoma mali ) problem zbog kojeg sam se javila.
Otuda i ideja za pokretanje ove price.

Jova

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
10.03.2012.
Broj reagovanja
1.327
Horoskop
Škorpija
Jedan od mojih lekara ima isti problem kao i ja,ne leci me on od toga,no u prici kaze" ne pada mi napamet da me truju hormonskim lekovima", a pri tom mene savetuje da pocnem piti hormonski lek za ( veoma mali ) problem zbog kojeg sam se javila.
Otuda i ideja za pokretanje ove price.
Pa gledaj to ovako, ne mora da znaci da za svaku osobu ide ista terapija za isti slucaj,sve zavisi sta se uzima u obzir.:D

Ne zelim nikoga da plasim,ali ja sam cuo da su nekim zenama od tih hormonskih lekova izrasli brkovi i brada, pa sad moraju da se brijaju.:D

Vrh Dno