• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Lažni imenjak ojadio bravara Jovana Nikolića iz Smedereva

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Krađa identiteta je nešto što se viđa u filmovima i ne dešava se običnim ljudima. Tako je mislio i Smederevac Jovan Nikolić dok nije u Agenciji za privredne registre video da je kod njih upisan kao vlasnik dve firme.

314230smederevo-02-jovan.jpg


Nikolić je bravar, od prošle godine tehnološki višak u fabrici “Želvoz”. Čeka penziju, mizerna otpremnina koju je dobio odavno je otišla. Živi u dvosobnom stanu sa ženom domaćicom, nezaposlenom ćerkom i unukom.

Da pre nekoliko meseci nije dobio rešenje kojim treba da plati kaznu 50.000 dinara za carinski prekršaj, nikada ne bi saznao da se na njegovo ime vodi firma sa sedištem usred Beograda. Ispostaviće se, ne jedna nego dve.
- Ma kakve firme... Živimo od 13.000 dinara pomoći za nezaposlene već mesecima – kaže Nikolić. ....


više na str:
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/367851/Lazni-imenjak-ojadio-bravara-Jovana-Nikolica-iz-Smedereva
 
Vrh Dno