• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Laž kao odbrana

Gagisha

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
30.04.2019.
Poruke
202
Broj reagovanja
205
Horoskop
Vaga
Da li ste ponekada morali da iznosite neistine kako biste morali stati u odbranu neke vama drage osobe (Bračni drug,dete,prijatelj...) ?
 

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Poruke
15.504
Broj reagovanja
14.610
Horoskop
Ribe
Jesi ti to otvorio temu? Pa bravo bre! :thumbsup:

Da li sam morala da lažem da zaštitim nekoga? A šta je laž? Ako iznosim parcijalne istine, izvlačim iz konteksta, okrećem i kombinujem reči u cilju verbalne pobede, jesam. Ali to nije laž. Ili jeste?
Kada vidim samo ono što meni odgovora a ostalo ne, i to je istina? Ili laž?
Itd...
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.315
Broj reagovanja
16.222
Horoskop
Ovan
Da, jesam. I lagaću ponovo. :)
 

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Poruke
2.664
Broj reagovanja
628
Horoskop
Vodolija
Uhuhu! Ja sam baš protiv toga da se laže. Mislim da može da se živi i bez muljanja. Ne lažem, ni sitno. Dešava mi se da prećutim, ali ne lažem.
 
Vrh Dno