• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Lada Niva

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
To je moj službeni auto. :genije: Ne, ne hvalim se nego sam vam hteo ispričati jednu anegdotu sa poslednjeg servisa. Oteram ja Ladu njivu na servis i požalim se (između ostalog) i na pokazivač benzina u rezervoaru. Pita me serviser jel uopšte ne radi ili samo ne pokazuje tačno. Ja mu velim da ne pokazuje tačno, a on meni sa osmehom reče da oni tako zapravo rade i da to nije kvar. Slatko sam se smejao.
Nije loš terenac za one koji nemaju dovoljno novca da kupe bilo koji drugi. :D Troši kao (uh, pa ona je vrh po potrošnji) kao Lada njiva. :D

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Pored toga sto je Lada Njiva vrstan terenac, najpopularnija masina u farmere i one sto prodaju paprike po buvljaku, ona je poznata i po tome sto si veliki frajer u njoj sto dokazuje i pesma o njoj :roflmao:

Vozi 200 i jos ima gasa......:roflmao::roflmao:

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
kod nas je -koza- kako je zovu,omiljena...moji idu u lov sa njom,stize svuda..ja je bas ne gotivim,ima visoke pragove,izmazem noge obavezno kad izlazim,ako je s dvoje vrata,onaj ko izlazi sa zadnjeg sedista mora da bude jako spretan:)..mada ima dosta prostora..

gorance

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.11.2010.
Broj reagovanja
66
Horoskop
Devica
To je moj službeni auto. :genije: Ne, ne hvalim se nego sam vam hteo ispričati jednu anegdotu sa poslednjeg servisa. Oteram ja Ladu njivu na servis i požalim se (između ostalog) i na pokazivač benzina u rezervoaru. Pita me serviser jel uopšte ne radi ili samo ne pokazuje tačno. Ja mu velim da ne pokazuje tačno, a on meni sa osmehom reče da oni tako zapravo rade i da to nije kvar. Slatko sam se smejao.
Nije loš terenac za one koji nemaju dovoljno novca da kupe bilo koji drugi. :D Troši kao (uh, pa ona je vrh po potrošnji) kao Lada njiva. :D

sve sto ti se cini da ne radi a reaguje na nesto to tako mora :D hehehee...
vozio sam jednu... bila u firmi... pa nam je bila kome zatreba... trosila jeee.... uf... plin se sipao svaki drugi dan...
na auto putu sam zakljucio da pri brzini izmedju 125 i 130 km/h radi najlepse, da li se sve ono sto bruji zuji sklopara trese ujednaci pri toj brzini pa se prijatnije cuje... ne znam :D
medjutim kad sam u KG svratio u servis... kad je "baja" razvukao neke zice...kablove.... sta sad radi pomislim u sebi, kad covek je kaci na komp hej nijo to mala stvar :D
al lepo se navozalo sa njom, dve tri godine su neki non stop putovali sa njom svakodnevno lepo je sluzila. e sad o udobnosti ne treba ni polemisati :D

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Jedne zime mi je lada pojela pola zivaca :(
Nikad vise u moje dvoriste :genije:

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Ta moja lada (proklete bila) koristila je pored benzina i gas.Tad su ti sistemi bili u povoju kod nas,pa se moralo prebacivati na benzin pre gasenje,da bi normalno palila. E,muke su nastupale kad se zaboravi, a nesto se cesto zaboravljalo :)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Pa svi ste vozili Ladu a ćutite, m? :D

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Ne trula visnja. Ne ono vise trula nego visnja al'blizu :D

gorance

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.11.2010.
Broj reagovanja
66
Horoskop
Devica
a priznaj da je grejanje radilo extra :D i pored prozora na kojima rucica nije radila pa je vise duvalo na njih i naravno tu je bio neizbezan srafciger kao potpora unutra si mogao u majici kratkih rukava da sedis :D

gorance

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.11.2010.
Broj reagovanja
66
Horoskop
Devica
ne nikad je nisam imao na zalost, ali drugarov prvi auto koji smo svi maltrtirali je bila lada od njegovog oca... ne mogu da se setim da li je bila specijalka... al imala je ona sedista sa naslonom za glavu izjedna... i naravno prozore su srafcigeri drzali :D al zato kad smo isli za Nis.. u majica kratkih rukava...

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
ja je uopste ne zagledam..sva mi je tako kockasta i ruzna..al se nesto pitam,jel se obaraju sedista kod nje:rolleyes:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Obaraju se, mada ih nisam isprobao. :)

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
........pa moj otac je imao Ladu.......devedesetih........kad su bile one nestasice benzina...........mozda smo se jednom mesecno vozili u njoj...........tako da se i ne secam da li je uopste imala grejanje..........:D......... nismo je dugu imali...valjda je moj otac uvideo da se zeznuo prilikom kupovine.... tako da je vrlo brzo taj auto prodat nekom sverceru koji je sa njom svercovao benzin....

....bila je plave boje....

....inace u Rusiji Lada je veoma popularno vozilo.... narocito medju pripadnicima Gruzijske populacije.... glancaju ih i cuvaju kako da su pravo blago....u njih ugradjuju neke ekstra jake zvucnike....tako da muzika samo gruva....

Vrh Dno