Ja sam pre ovog telefona imala Nokiu e71, pa Nokiu e72, i sada Nokiu C5-03 i sledeci ce mi biti Nokia C7
U Vipu sam od samog pocetka rada (ja sam medju prvih 100 korisnika u Srbiji) i mogu da biram telefon svake godine kada produzujem ugovor

Nokia rules ♥
Ni sa jednom nisam imala nikada problema

Navikla sam na touch screen, plus odlican je i lak za koriscenje, a ima apsolutno sve sto mi treba - dobru cameru, brz softver (ne nesto sada mnogo wow, ali dovoljno da mi nikada ne koci iako je prepun mojim sitnicama), pun je korisnih aplikacija i podsetnika.
Definitivno najbitniji gadzet u mom okruzenju (kada idem na kraca putovanja, ne moram da nosim laptop)
A sto se tice tog novog telefona, ja bih bez pardona zvala tamo gde sam ga kupila i zahtevala da ga pregledaju i/ili zamene.
Vrlo verovatno da ima neku gresku.
Ne treba cutati, jer kada se (a sigurno hoce cim je sada vec poceo...) zabrljavi skroz kroz pola godine koriscenja, bice prica "mozemo samo da vam ga popravimo jer ste ga ko zna kako koristili"....
Pogotovo sto ce ga koristiti deca, bice krcat ogrebotinama i sitnim ostecenjima, kojima ce oni vesto pripisati njegovu brljotinu
Pravac reklamacija na samom startu!
P.S. Znam da ne smem da zvrljam van moje teme, ali bilo je jace od mene.