• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Kupovina mobilnih telefona - saveti, pomoc i preporuke

Maximus

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.02.2009.
Broj reagovanja
22
Horoskop
Ovan
Ukoliko ste u nedoumici koji telefon da kupite..evo teme i prilike da vam pomognemo oko izbora.

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Hajde da ovde bude smestena tema vezana za nas koji se slabo razumemom u kvalitet i mogucnosti mobilnih telefona.
Konkretno imam dilemu za koji mobilni da se odlucim :laugh: :

Samsung galaxy s vibrant ili iPhone 3gs?

Sad nije bitno to sta je meni potrebno vec vase misljenje (ako znate) i preporuka. Procitala sam silna poredjenja, karakteristike oba telefona ali sam i dalje neodlucna. Zensko... vise nista nije potrebno reci. :laugh:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Samsung je prema karakteristika bolji. No, stvar je i ukusa i bla bla bla. Ti ces ionako kupiti onaj za koji si se ipak vec odlucila. :laugh:

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Samsung je usao u igru i zato sam sada neudlucna.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Nisam neki ekspert za telefone. Malo sam pogledao karakteristike i vidi se da je Samsung nesto bolji. Medjutim, znam da je zenama mnogo bitnije koji je lepsi, bar kad se radi o slicnim telefonima, tako da verujem da ces izabrati onaj koji ti se vise dopadne.

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Po izgledu su mi skoro pa slicni ali mi je vaznije da znam koji je od ta dva po vasem misljenju bolji. Znaci Stemis, Samsung? OK. Zahvaljujem :laugh:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Lujka, ovo sto sam napisao iskljucivo je na bazi poredjenja na tehnickih karaktristika i pojedinih opcija. Medjutim, jako je vazno kada se vec kupuje ovakav telefon i njegov rad, aplikacije, operativni sistem i sl. Zato moje misljenje primi rezervisano, jer nemam iskustva sa njima.

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Sto se toga tice Samsung se pokazao kao bolji. Bar ono sto sam procitala. Doduse i noviji je model.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ako znate neke dobre touch screen mobilne, preporučite mi modele. Za decu su (13 i 9), dakle ne preturujte sa cenama. Neki skromniji...

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Sta znaci da ne preterujemo sa cenama? Znam ja jedan lep i doMbaaar :rolleyes: :D

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
To znači da budu što jeftiniji. Maksimalno do 150 evrića.

**Tara**

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
04.12.2011.
Broj reagovanja
13
U tom slucaju, najjeftiniji a najbolji samsung star :) ima crni, beli i rozLi.
Sasvim dobri i kvalitetni.

Vip je izbacio neke touch screen jeftine modele, ali mislim da je samsung, ipak kvalitetniji.
Ja sam ga imala pre 3 godine, i stvarno je super sluzio za to kratko vreme.
Kamera mu je isto super.
Nesto oko 3 MP

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2078/Samsung/S5230

Eto, u najskupljoj radnji je oko 110e.

**Tara**

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
04.12.2011.
Broj reagovanja
13
Nisam spomenula da pink ima i u hello kitty varijanti ♥

images

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Preporučujem da ova one touch **** ne uzimate :D ..... pazi kad mi telefon sam od sebe poslao poruke na pet adresa .... i zovu me ljudi, ono u fazonu o čemu se radi :oops: .....

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Takođe ih i ja ne volim. Ali u ovom slučaju ispunjavam želju moje dece.

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Ja sam bas prezadovoljna kako mi radi moj lepi, veliki touch screen telefon :D i ne biK ga menjala ni za jedan drugi.

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Ja isto imam touch screen i ne mogu reci da sam prezadovoljna jer mu nije strano da koci dok kucam poruku, sad ne znam da li je do marke telefona ili njegovog softvera, ali moglo bi to i bolje...U mom slucaju...:)

Misha

Nadrndani Bengalski tigric
Učlanjen(a)
13.12.2011.
Broj reagovanja
83
Horoskop
Nije određen
Ja sam pre ovog telefona imala Nokiu e71, pa Nokiu e72, i sada Nokiu C5-03 i sledeci ce mi biti Nokia C7 :)
U Vipu sam od samog pocetka rada (ja sam medju prvih 100 korisnika u Srbiji) i mogu da biram telefon svake godine kada produzujem ugovor :)
Nokia rules ♥

Ni sa jednom nisam imala nikada problema :)
Navikla sam na touch screen, plus odlican je i lak za koriscenje, a ima apsolutno sve sto mi treba - dobru cameru, brz softver (ne nesto sada mnogo wow, ali dovoljno da mi nikada ne koci iako je prepun mojim sitnicama), pun je korisnih aplikacija i podsetnika.
Definitivno najbitniji gadzet u mom okruzenju (kada idem na kraca putovanja, ne moram da nosim laptop) :)

A sto se tice tog novog telefona, ja bih bez pardona zvala tamo gde sam ga kupila i zahtevala da ga pregledaju i/ili zamene.
Vrlo verovatno da ima neku gresku.
Ne treba cutati, jer kada se (a sigurno hoce cim je sada vec poceo...) zabrljavi skroz kroz pola godine koriscenja, bice prica "mozemo samo da vam ga popravimo jer ste ga ko zna kako koristili"....
Pogotovo sto ce ga koristiti deca, bice krcat ogrebotinama i sitnim ostecenjima, kojima ce oni vesto pripisati njegovu brljotinu :)

Pravac reklamacija na samom startu!

P.S. Znam da ne smem da zvrljam van moje teme, ali bilo je jace od mene. :genije:

dscn2359misa.jpg

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Spojene su teme.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Za NG sam klincima kupio Samsung Galaxy mini. Touch screen, sa Android OS. Rade perfektno i moram priznati da se i meni dopadaju najviše zbog Androida koji je fenomenalan.

Vrh Dno