• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Kupatilo važan dio vašeg doma

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Kupatila za svačiji ukus


tradicionalno-kupatilo.jpg
Jedni će u njemu pronaći utočište, dok će ga drugi tretirati kao izložbeni salon. U oba slučaja kupatilo ostaje vrlo važan dio vašeg doma.
..................................................................................


001.jpg
Jednobojno kupatilo

Bijeli zidovi i crni ormarići ovom kupatilu daju savremen izgled. Dodajte detalje u jarkoj boji koji će 'razbiti' crnu boju.


002.jpg
Staklo u kupatilu

Dajte vašem kupatilu sofisticiran izgled uz pomoć staklenog panela koji ćete zalijepiti na kadu. Upotpunite izgled bijelim, crnim i srebrnim dodacima.


003.jpg
Tuš kabina u ćošku

Dajte vašem kupatilu luksuzni igled tako što ćete postaviti veliku tuš kabinu. Dekor neka bude jednostavan sa bež pločicama i bijelim umivaonikom.


004.jpg
Glamurozno kupatilo

Crne pločice, samostojeća kada i dekadentne tapete daju osjećaj glamura koji opušta.
 

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
005.jpg
Šik kupatilo

Luksuzno kupatilo sa duplim dnom i sjajne mozaik pločice ovom kupatilu daju 'pet zvjezdica'. Osvijetljene dekorativne šupljine iznad kade daju romantičan ugođaj.


006.jpg
Spa stil

Kombinacija tamnog drveta i pločica u bakarnim tonovima čine ovo kupatilo glamuroznim, dok drvena stalaža i topli tepih daju praktičnost i udobnost.


01.jpg
Toplo kupatilo

Vaše kupatilo učinit ćete svijetlim i prostranijim jednostavnim odabirom bijelog kupaoničkog namještaja i velikog ogledala koje će raspršiti svjetlost po cijelom kupatilu.

Kako biste izbjegli pretjeranu sterilnost i hladnoću prostorije, neka vaš odabir budu pločice 'krem' boje, dok će elementi od drveta u kupatilo unijeti dodatnu notu topline.


02.jpg
Praktičnost iznad svega

U ovom glamuroznom kupatilu sa podnim pločicama u bojama šahovskih polja, te klasičnim teksturama zidnih pločica, posebna pažnja posvećena je iskorištenosti prostora.

Zidne površine iskorištene su uvođenjem visećih elemenata, a toaletni ormarić ispod umivaonika obezbijedit će dodatni prostor. Okrugle kutije poredane po podu zaokružit će praktičnost i dizajn teme ove kupaonice.


03.jpg
Tapete za kupaonice

U najmanju prostoriju u kući glamur možete unijeti i odabirom jednog od sve brojnijih motiva tapeta, kreiranih posebno za kupaonice. Pozitivna strana ovakvih rješenja je da je dozvoljeno odabrati čak i najsmjelije motive i boje, koje ćete, ukoliko izostane željeni efekat, jednostavno skinuti i postaviti nove.

Moderni izgled galanterije doprinijet će da ovakvo kupatilo izgleda uglađeno, a opet - ženstveno.

Izvor: Idealhome.co.uk
 
Vrh Dno