Rodjena krajem 80-ih, odrasla u 90-im! Bilo mi je poprilicno zanimljivo detinjstvo.. onda se pojavila koliko se secam Dragana Mirkovic, to smo svi slusali, onaj dens, ET, Energija, svi klinci su to slusali, i naravno ona cuvena "200 na sat". Znaci, zakacila sam rat u Bosni, i sankcije. Secam se nekih cokoladica iz Soko Starka, koje mi je tata kupio dan pred sankcije.. i to u nekoj ogromnoj kolicini, posto se suskalo o istima.. Bilo je to za mene bezbrizno, a za njih itekako zlo vreme. Banke su propale, plate da ne pominjemo... Paketice za Novu Godinu nisam dobijala... Ali se secam da sam dobila medu jedne godine, tata mi ga kupio. I dan danas, taj meda je tu, u sobi, na posebnom mestu. Pa onda, satelitska antena!!!! MTV!! VIVA ♥ jaoj jaoj... Neka sasvim nova muzika uz koju sam defitivno odrasla, bilo je super muzike tad, za razliku od danas.. Kad se odraslo, i 90-te presle u novi vek.. Sve je kao stalo na noge (klimave) i klatimo se svi ... mi kao deca 90-tih ciji roditelji i dan danas moraju da se trude da ne osetimo nedostatak necega.. posto mi mozda jesmo izasli iz 90-tih godina.. ali one su i dalje tu. Sve je isto samo njega nema.