• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Kuda na leto?

Maximus

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.02.2009.
Broj reagovanja
22
Horoskop
Ovan
Gde ćete na letovanje, kakvi su vam planovi?

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ja sam već odlučio. Grčka i sirtaki!!!

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Sigurno je vreme, bez obzira na vremenske prilike, da se obnovi ova tema.
Mi bismo voleli neko grcko ostrvo, mada obzirom da smo konacno, resili stambeno pitanje, tesko da cemo to sprovesti u delo. Ako nista drugo, uglavicemo klinca da putuje s nekim od rodbine, a mi ostajemo na Beogradskom asfaltu. Ako se kojim slucajem prilike promene, uvek postoji last minute i rado cu vam pisati o tome:)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Mi smo se već odlučili.
Idemo u Lido di Jesolo, Italija. Na 50 km od Venecije, radujem odlasku, ponovnom obilasku Venecije, koju ćemo ovog puta obići zajedno sa decom.

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Jao gledala sam aranzman za Lido.... Bas ti zavidim!

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Eh, moja je priča najtužnija...Dobila sam ponudu da idem na Kanarska ostrva, to su ona nagradna putovanja, pa je smeštaj besplatan. Ali, zbog posla koji uskoro započinjem, moraću ko zna koliko dugo da radim preko 12 sati dnevno, pa o odmoru nemam pravo ni da mislim. Doduše, to putovanje mogu da iskoristim do sledećeg februara, ali prava stvar je otići na leto. Kako ću u decembru da se kupam, jeste tamo toplije nego kod nas, ali ne toliko. I, tako...A, i inače samo sam 1 do sada putovala u inostranstvo, i eto prilika iskrsla sad kad ne mogu. Rekla sam vam da je tužno...B)
Eeeee, al kad zaradim milione...:laugh:

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Pa zao mi je... ali bice jos prilika, veruj mi... pa i u Decembru, sto da ne....

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Još uvek ne znam. Verovatno u uvgustu, Grčka...

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
I ja bih u drugoj polovini avgusta na neko more... Nikako da odlucim gde, non stop gledam neke aranzmane i opet ne znam... Nikada nisam bila u Turskoj, pa sam razmisljala mozda tamo, ali imam "bubu u glavi" iliti predrasude, a ljudi kazu da se supe provedu....
Ajde, dajte ljudi pedlog gde lepo letovati?

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
ja bila u turskoj,pre nekoliko godina kad je pocela kod nas biti hit,i bilo mi super.nemoj imati predrasude,nema tu ni -m- od njihovog mentaliteta,svi hoteli su nemacko vlasnistvo..u principu je svuda ok,pogotovo ako agencija ispostuje to sto nudi:thumbsup:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ja sam prošle godine bio u Alanji preko Fibule. All inclusive. Fenomenalno se proveli. Ako želiš odmor, u smislu, dobrih plaža, bazen, dobra hrana, mir, ljubaznost hotelskih radnika, odlične hotele, Tursku najtoplije preporučujem.
Jedina mana je što u Turskoj je more malo nemirnije, pa su često malo veći talasi (oko 1m), tako da jedino to može predstavljati problem za parove sa malom decom. Ali zato svi hoteli imaju odlične bazene.

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
....ja trenno zivim u sociju...i soci vam ne predlazem za odmor....:D

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Na more, nadam se, gde ne znam, a termin verovatno u uvgustu.

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
:(

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Kod kuće. Eventualno Sokobanja, 5-7 dana.

Vrh Dno