• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Kroz WC do kancelarije!

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Miroslav C. (56), upravnik nekadašnje robne kuće u Lazarevcu sada zadužen za bezbednost ovog objekta, radi u kancalariji koja se nalazi na jednom krajnje neuobičajnom ali, shodno njegovom zaduženju, mora se priznati, i veoma skrovitom mestu. Jedini put kojim se može doći do ovih “tajnih” odaja vodi kroz WC koji dele muškarci i žene zaposleni na prvom spratu ovog velelepnog zdanja!


337948-36.jpg

Do svog radnog stola Miroslav C. (56) može doći jedino prolaskom kroz WC koji dele muškarci i žene zaposleni u zgradi nekadašnje robne kuće u Lazarevcu
Ispod krova nekadašnje robne kuće veličine 5.000 kvadratnih metara danas se nalazi nekoliko prodavnica, kineski butik, banka, kafe poslastičarnica, gradska galerija i dvadesetak kancalarija, koje koriste sindikalci i radnici “Kolubare” čijim je parama osamdesetih godina prošlog veka finansirana izgradnja ovog objekta u centru grada.
Upravo jednu od tih kancalarija do pre godinu dana koristio je Miroslav C., radnik “Kolubare-Ugostiteljstvo”, ali je iz nje morao da se iseli kada su u rudniku odlučili da tu smeste svoje kadrove.....
više na str:


http://www.alo.rs/vesti/reportaza-srbija/kroz-wc-do-kancelarije/11653
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Jadan on a i jadni oni.... :thumbsdown:
 

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Poruke
4.274
Broj reagovanja
2.948
Horoskop
Lav
Joj, užasno..baš jadan čovek..i svi oni..
 
Vrh Dno