• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Krecana :D

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Da li vam se desi da ostavite neku stvar "na sigurno mesto" i posle zaboravite koje je to sigurno mesto?

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Cu da li mi se desi? Pa to kod mene normalna pojava :D I naravno da to nesto, sto stavim "na sigurno mesto" nadjem onda kad mi ne treba ... mislm treba, al' dzabe kad ga nisam pronasla onda kad mi je stvarno bilo potrebno. Muke su to grdne. Ni oblog od krstenice vise ne deluje na tu boljku. :D

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
hahaha,kako se prepoznajem u svakoj tvojoj reci :)
A posebno,sanse nema da se setim ako me neko od ukucana pritiska,trazi jer mu bas tad treba. Naravno ne desava se to cesto :D ali desavalo se i mnogo,mnogo ranije u nekim mladjim godinama :)

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
.........uuuuuuu........redovno.........zaturim nesto..........i posle nemam pojma de je............ :D

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
ja najvise volim kad u nekom odevnom predmetu zaboravim pare..kako je to super,kad zavucem ruku i pojma nemam odakle one tu i otkad stoje:thumbsup:

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Ah, bilo je i tih momenata... ostane novac u zimskoj jakni pa kad krene sezona ponovnog nosenja istih.. silno se obradujem... al' i toga je sve manje... predzeparim sve dobro pre odlaganja :D

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Koliko sam se puta tako obradovala :)
Ispricacu vam sta mi se desilo '93,haoticne inflatorne god. kad su 5 maraka znacile mnogo.
Odradili sam savrsen posao ugovoren i isplacen u markama.Izdvojim 500 DM za zlu netrebalo da se nadje i ostavim. Nekako koliko god je bila teska godina,radilo se.Ti mi novci valjda tad nisu trebali.Totalno zaboravim na njih.
Proslo tome dobre 4 god,nas kucni prijatelj trazi od mene knjigu "Noz" na citanje. Naravno dam mu knjigu i on ode.
Posle 20 min zove on i pita kako sam mogla ? zar da njega stavljam na ispit posle toliko god.poznastva? Cesto su nam decu cuvali,kucu dok smo na odmoru...i da ne tupim...On je u toj knjizi pronasao moje novce za "zlu netrebalo"
Jedva sam ga uverila u apsolutnu istinu..

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Desava mi se i to, ali mi je mnogo cesca pojava da se ubijem trazeci nesto sto mi je zapravo pred nosom,a ja ne registrujom. Sto ljudi kazu: nece da zove :D

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Naravno da se dešava. Ne tako često, srećom. :)

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Trudim se da prilikom ostavljanja stvari imam sistem ... da se ne bi nešto ovako desilo, a dešava se ... ne prečesto:)

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Svakom se desi da nesto zaboravi... i te varijante u knjizi ili jakni... srecom, ne jos tako cesto...

Vrh Dno