• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Krava podnela ostavku na poziciju svete životinje u Indiji

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
krava-300x220.jpg


NJU DELHI, 16. februar 2013, (Njuz) – Indijski narod šokirala je najnovija vest da su krave objavile da podnose ostavku na mesto svete životinje u ovoj zemlji, piše The Global Edition.


Krave su saopštile da njihova vrsta više ne poseduje snagu koja je potrebna za obavljanje uloge svete životinje u hinduizmu i najavile da će se zvanično povući sa ove pozicije 28. februara.
- Još uvek nismo sigurni za koju će se tačno sledeću veliku avanturu opredeliti moj klijent, sada je došlo vreme da se malo posveti sebi – saopštio je predstavnik krava i dodao da će se one, dok ne odluče čime će se ubuduće baviti, samo nezainteresovano stajati na sred puta.
Brojni hindusi su izjavili da će im teško biti da neke druge životinje zamisle na mestu krava.
- Krava je ovde bila simbol bogatstva još od vreme drevnog bramanizma. Mi hindusi poštujemo i duboko se oslanjamo na ove životinje. Iako sam čuo da će uskoro biti probađena zamena za krave, ne verujem da ćemo bilo koje druge životinje moći tako da poštujemo – rekao je jedan razočarani hindus.
Goran Mirković


http://www.njuz.net/krava-podnela-ostavku-na-poziciji-svete-zivotinje-u-indiji/
 
Vrh Dno