Kratke vesti

Tihi

onaj što teče
Domorodac
#4
Čudni zakoni...

- U Libanu muškarci imaju zakonsko pravo na seksualnu vezu sa životinjama, ali samo sa ženkama. U slučaju seksualnog akta sa muškom životinjom pripada mu smrtna kazna.

- U Bahreinu lekar ima pravo da osmotri ženske genitalije, ali mu je zabranjeno da ih direktno pogleda prilikom pregleda. Može ih pregledati samo uz pomoć ogledala.

- Muslimani ne smeju vidjeti genitaliju umrle osobe. To se odnosi i na pogrebno osoblje. Genitalija preminule osobe se mora pokriti ciglom ili komadićem drveta. (Ciglom !?)

- U Indoneziji se masturbacija kažnjava odsecanjem glave. (One koju imaš na vratu !)

- Na ostrvu Guam ima muškaraca koji lutaju po zemlji i profesionalno se bave sa oduzimanjem nevinosti devojkama. Devojke im za to plaćaju jer je po drugom ostrvskom zakonu devicama zabranjeno udavanje.

- U Hong Kongu prevarena žena ima pravo ubiti svog nevernog muža, ali samo sopstvenim rukama. U suprotnom slučaju muž to može učiniti sa nevernom suprugom na bilo koji način.

- U Liverpoolu zakon dozvoljava ženama koje prodaju na pijaci tropske ribe da rade u toplesu.

- U kolumbijskom Calibanu žena ima pravo na seksualni život sa svojim mužem samo ako je kod prvog akta bila prisutna i njena majka koja mora overiti akt !

- A u bolivijskom Santa Cruzu zakon zabranjuje da muškarac paralelno ima seksualnu vezu sa majkom i njenom ćerkom.

- U Marylandu (SAD) se kondomi mogu kupovati isključivo iz automata koji su montirani u radnjama koja prodaju alkoholna pića.
 

Tihi

onaj što teče
Domorodac
#6
Q5pk9lMaHR0cDo.jpg

Drama je počela kada je Penka pre nekoliko nedelja otišla je sa jedne farme u bugarskom selu Kopilovci, a njen vlasnik Ivan Haralmpijev rekao je da je to učinila jer su je jurili vukovi. Lutajući po pašnjacima i njivama dospela je i do Srbije.

Posle dve nedelje Haralampijeva je kontaktirao čovek iz Srbije i javio mu da je pronašao njegovu kravu. Životinja je dovedena natrag u Bugarsku, gde ju je pregledao veterinar, ali onda su usledili novi problemi je su vlasti rekle da će kravu morati da uspavaju zbog rigoroznih pravila Evropske unije koji se odnose na "zaštitu bezbednosti" jer kako kažu "nije imala urednu dokumentaciju za prelazak granice".
 
Top