• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Kratke frizure

šufnudla

neprilagođena
Starosedelac
Učlanjen(a)
26.11.2016.
Broj reagovanja
3.041
Horoskop
Strelac
69312459b055c3fe86e454247965ed10.jpg

1c94b5da2a1f85e2450e82dfef407cfd.jpg

3b9d4bdd15303e71479cdc20124b5481.jpg

Trepavica

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
21.03.2017.
Broj reagovanja
82
Horoskop
Rak
Ne sviđaju mi se kratke frizure, nikako. Meni kratko baš i ne stoji, možda zato, ne znam.

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Broj reagovanja
11.266
Horoskop
Ovan
Volim kratke frizure ali sam je imala samo u jednom navratu. Pod kratkom podrazumevam baš kratku, a videla sam jednu lepu i lepo ženi stoji ali kako da je postavim...ali je prelepa...mislim probala sam ali kaže prevelika je za postavljanje:kiss::p

G

Gea

Gost
Meni stoje dobro, ali onda izgledam ko bebica, pa zato mi je kosa srednje dužine...

A nosila sam jedno vreme sve vrste kratkih frizura....

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Da li ima neki sablon kome stoje kratke frizure, a kome ne?

G

Gea

Gost
Ima Šufi i podočnjake za 10 :D i duplo godina u odnosu na devojče sa slike :rolleyes:
Al svejedno... :kiss:

Nek imaš ... Ne znam kako izgledaš, ali zračiš tako prijatnom energijom i pozitivom, da si mi definitivno najdraža forumašica koju sam ikad upoznala u ovom virtuelnom svetu.
Samim tim si mi prelepa, sa takvom dušom i harizmom :)))))

Pa trebalo bi da imaš pravilne crte lica i da nemaš veliki nos, jer sa kratkom frizurom lice dolazi do izražaja.

šufnudla

neprilagođena
Starosedelac
Učlanjen(a)
26.11.2016.
Broj reagovanja
3.041
Horoskop
Strelac
Hvala na ovako lepim rečima, Gea :kiss: El mogu da te citiram u CV-u? <3 Rubrika "Rekli su o meni"...?

Kratka kosa je bolja za sitnije lice i osobe sitnije građe. Takođe je bolja za one koje imaju ili vrlo tanku kosu ili gustu i kovrdžavu. Moj bi frizer rekao: nije bitno da su kosa i frizura lepe po sebi, već da ističu lice

Evo još jedne simpatične kratke frizure (ala Meg Rajen)
eff045072ad463d614bcc9dde5a486bd.jpg

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Da, Meg Rajan voli kratku kosu i lepo joj stoji. :)

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Broj reagovanja
11.266
Horoskop
Ovan
Ima Šufi i podočnjake za 10 :D i duplo godina u odnosu na devojče sa slike :rolleyes:
Al svejedno... :kiss:

Draž je u tome što nas na ovom forumu ima od 20 do....godina:genije:. Ima gi razni, znači draga kako kaže Gea, Šufi često i ti podočnjaci i malo više godina od ostalih lepo stoje, najvažnije je da se nose sa ponosom, da ih nosi jedna vedra, interesantna gospodja...pa malo li je.

T

Time

Gost
Draž je u tome što nas na ovom forumu ima od 20 do....godina:genije:. Ima gi razni, znači draga kako kaže Gea, Šufi često i ti podočnjaci i malo više godina od ostalih lepo stoje, najvažnije je da se nose sa ponosom, da ih nosi jedna vedra, interesantna gospodja...pa malo li je.

Svaka ti je ka u Njegoša :)

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
Vala ne mora ni biti malo lice ni pravilne crte, ako neko zna da iznese kratku kosu kao da je bas za nju takva frizura

Vrh Dno