• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Kratke frizure

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Odvažite se!

Ostanite ženstvene i s nekom od ovih kratkih frizura

0125007.48.jpg

Razmišljate o šišanju na kratko, ali niste sigurne da takve radikalno kratke frizure mogu izgledati ženstveno? Vrijeme je da vas uvjerimo da s kratkom frizurom ne morate izgubiti svoju ženstvenost.

S blagdanima pred vratima, pravo je vrijeme da počnete razmišljati o tome kakvi ćete se predstaviti na božićnim zabavama i u kakvom ćete izdanju dočekati Novu godinu. Ako već neko vrijeme razmišljate o šišanju - sada je pravo vrijeme. Ako želite kratku frizuru - još bolje!

Ne, ne morate brinuti o tome da ćete s gubitkom dužine kose izgubiti onu posebnost i eleganciju koju kao žena imate, jer vam donosimo primjere koji će vam dokazati da možete imati otkačenu i upečatljivu kratku kosu i pri tome u potpunosti zadržati svoju ženstvenost.

Najbolja stvar kod kratkih frizura jest to što ih možete urediti i namjestiti za samo nekoliko minuta, a njihova svestrana priroda dopušta vam na desetke opcija, ovisno o vašem raspoloženju i bilo da želite izgledati mladenački i otkačeno ili, posve suprotno, poslovno i formalno. Opcije su na vama.

Stoga, provjerite ovih nekoliko frizura i možda ćete dobiti malo bolju ideju o tome kakvu frizuru vi želite. Bilo kako bilo, ne bojte se napraviti onaj jedan korak više. Moglo bi se itekako isplatiti!
0126007.48.jpg

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Još malo o frizurama
Vrijeme za promjene

Koju ćete od ovih sjajnih bob frizura izabrati?

0444007.48.jpg

Bliži se nova godina i vrijeme je za osvježenje izgleda. Prije odlaska frizeru pogledajte trendove bob frizura za 2013. godinu i izaberite onu koja vam je najdraža.

Čini se da nikad nije bilo toliko različitih duljina kod bob frizure.

Šiške se vraćaju na velika vrata, a definitivno ih trebate uzeti u obzir ako planirate promijeniti izgled bez previše muke.
0455007.48.jpg

Frizure srednje duljine su popularne jer su relativno lake za održavanje i stilski dorađene, pa zašto ne biste ubili dvije muhe jednim udarcem i odlučili se za bob sa šiškama?
0459007.48.jpg

Duži, vanjski slojevi, koji se također mogu pretvoriti u šiške, pristaju gotovo svim oblicima lica, a budući da može biti ošišana pod različitih kutovima, možete pronaći stil koji u potpunosti pristaje vašem licu, ali i osobnosti.
0460007.48.jpg

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Evo još malo idea za kratke frizure
 Frizure za kratku kosu - retro ili futurističke

Frizure za kratku kosu - retro ili futurističke?

7494_big.jpg

Mislite da je vrijeme za promjenu? Kratka kosa je rješenje za vas! Odaberite modni trend...

Već nosite kratku kosu, ali vam treba promjena stila ili pak želite neku drastičniju promjenu stila, nova kratka frizura definitivno je nešto o čemu trebate razmisliti. Kosa je u biti jedna od najzanimljivijih dijelova našeg tijela, jer je najviše podložan bezbolnim estetskim promjenama. Ako želite pustiti kosu, pustite ju dugu i opet ako ju ošišate, nakon nekog vremena vam može biti ponovno dugačka.

Zato, nemojte puno razmišljati kada je u pitanju kosa, posebno ako vas se sviđaju ovi stilovi i ako mislite da bi vam nešto od toga pristajalo. Uostalom, svojoj frizerki možete pokazati stil frizure koja vam se sviđa, te vam ona, posebno ako dobro poznaje vaše ukuse i fizionomiju glave i vrata, može prilagoditi vašu frizuru. Isto vrijedi i s bojom kose.

Dječačke frizure

One su otkačene, imaju u sebi onu dječačku nestašnost, pomalo mušku ili bolje rečeno, grublju notu, no one su još uvijek ženstvene. Stilovi koji su ove sezone u modi su uzeti iz nekih prošli vremena, no opet, većina u sebi ima pomalo futurističke elemente. Vrlo ih je teško odrediti i razgraničiti jer, one su spoj više stilova.

1.stil - retro frizure

Podsjećaju li vas neke od ovih frizura na 20- te, 60-te ili pak 80-te godine prošlog stoljeća? A, opet u njima vidite dašak novih trendova od proteklih godina, s mnogo asimetrije, pramenova, mnogo blond varijacija... Upravo te frizure jesu to, sukus svih tih stilova.

Nemojte zaboraviti da se radi o prilično kratkoj kosi slojevito ošišanoj i izrezuckanoj, pa ako niste spremni odreći se duljine i dojma gušće kose, možda je bolje da razmislite dva puta prije nego što odlučite za neke od frizura.

kratka%202012%20kosa01.jpg

kratka%202012%20kosa02.jpg

kratka%202012%20kosa03.jpg

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
kratka%202012%20kosa04.jpg

2. stil - futurističke frizure

Želite li izgledati poput prve vulkanske časnice T'Pol iz Zvjezdanih staza - Enterprise ili možda kao da ste izašli iz postapokaliptičkog romana, stripa, filma, ili pak samo otkačeno i zamijećeno, razmislite o nekoj od ovih frizura. Morate priznati da zaista izgledaju zanimljivo i da neke od njih čak nose dozu seksualnosti i profinjenosti, upravo tog ravnih linija i oštrih kutova.

Kao što smo već rekli, prilagodite stil sebi i svojem ukusu. Osim toga, mi svi živimo budućnost, pa zašto vam ne bi bila i takva frizura...

kratka%202012%20kosa05.jpg

kratka%202012%20kosa06.jpg

kratka%202012%20kosa07.jpg

(vam)​

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan

Dobrodošla promjena?Vjerojatno će je tek rijetki prepoznati iz prve s ovako kratkom kosom

0458007.48.jpg

Eva Longoria je među rijetkim holivudskim glumicama koje izgledaju odlično i s kratkom i s dugom kosom. Od onih koje se ubrajaju u tu skupinu, vjerojatno se niti jedna od njih u isto vrijeme nije pojavila s obje frizure na naslovnici za isti magazin.

Eva Longoria (37) krasi dvije verzije naslovnice posljednjeg izdanja francuskog magazina L'Officiel Hommes i na obje predstavlja dvije potpuno različite osobnosti. Mora se priznati da na obje izgleda sjajno - iako na fotografijama s kratkom kosom nije odmah najjasnije o kome se radi.
0463007.63.jpg

Odjevena u brendove Saint Laurent, Celine i Cartier, Eva se s kratkom kosom čini konzervativnija, a slobodnijeg duha s dugom, slobodno raspuštenom kosom.
0464007.63.jpg

Što mislite, koja joj frizura bolje stoji?
Izvor:Magazin.hr

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
moja je kosa baš upravo takva kakva je na prvoj slici..... :):joyful:

za mene prva slika....

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
Prelepo je videti kratku kosu na onome kome tako nesto stoji... :)
Ja trenutno imam neki asimetricni paz, s jedne strane osisano masinicom na dvojku, i onda od te strane ka drugoj je napravljen neki "pad" tako da mi je druga strana duza, otprilike do brade... uskoro cu najverovatnije skroz na kratko da se osisam, dosadila mi je duga kosa vise... :D
Inace, vecina ovih frizura koje su okacene prosto nisu za svaki dan, jer zahtevaju konstantno feniranje i sredjivanje... :(

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Broj reagovanja
11.266
Horoskop
Ovan
Evo još jedna vest koju je izbacila Blic žena: kratka kosa hit sezone.
Moderno je sve od šišanja na keca do dužine kose do brade.
Paž je za elegantne žene
24072014102407-v-pepeljasta-kratka-frizura.jpg images (16).jpg

Kratka kosa je za šik dame, mlade ali i starije

517.jpg images (17).jpg

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
I opet ove godine hit kratka kosa
bhf56t.jpg

v8n8ts.jpg

1zyze60.jpg

wjc8ef.jpg

Uf, da ne znam koliko mi je vremena trebalo da mi izraste opet kosa, osisala bih se lagano na skroz kratko

Vrh Dno