• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Kraljica Elizabeta ne dozvoljava da se unuka zove Diana

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
queen-elizabeth.jpg

Kraljica neće dopustiti da se dete Kate i Williama zove Diana

Američki tabloid National Enquirer, poznat po šokantnim pričama o kraljevskoj porodici, u najnovijem broju otkriva da je kraljevska porodica navodno u svađi zbog isključivog stava kraljice Elizabeth da dete Kate Middleton i njenog unuka Williama ne može da se zove Diana.
William i Kate planiraju da ako dobiju devojčicu daju joj ime po prinčevoj nesrećno nastradaloj majici.
“Kraljica ima apsolutno pravo da odobri sva imena potencijalnih naslednika krune. Ali, njena odluka je pokrenula gorke porodične svađe. William se, tražeći podršku, obratio princu Charles, ali mu je otac rekao da on ne želi ni da pokuša da uđe u tu bitku”, kaže izvor blizak kraljevskoj porodici.

http://tracara.com/kraljica-elizabeth-ne-dozvoljava-da-se-unuka-zove-diana/
 
Vrh Dno