• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Kraće je slađe? Pogledajte ovu galeriju i recite slažete li se

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Nekad je kraće bilo slađe. A danas... Pa danas me devojke ne časte, sada je već običaj da muški časte, ali ne sa minićima. :D

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
ni ja nisam bas odusevljena ovim fotkama... mislim ok je lepa, mlada, zgodna noga u minicu, ali ipak da bi imalo neku ca mora da bude malo duzi.....

S

Seraphim

Gost
paaa... lepo je izaci u grad i biti okruzen tako ili slicno odevenim devojkama... ali moraju imati na umu da cemo ih uvek gledati kao devojke za 'zabavu'... jbg, tako je bar kod mene..

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
malo više preterano u kratim mini suknjama i haljinama.... više se vidi nego krije....

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Jedno je mini, drugo dopicnjak :)

Razlikja krucijelna: u prvom nekad stvarno moze biti seksi, u drugom nikad, ma koliko zgodna bila.

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Svaki muškarac mora da obrati pažnju ako nešto ovako prođe pored njega, a šta misli o takvoj ženi ili devojci je nešto sasvim drugo, i da li bi je izabrao za ozbiljnu partnerku - verovatno ne.

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
normalno je da vi muškarci obratite pažnju prema ženama kad su tako obučene, ali i mi žene pogledamo isto i naravno da komentarišemo. Pitanje je zašto je ne bi izabrali za partnerku, to je samo garderoba...?

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Ako neko želi da se tako "namontira" i da na taj način privuče pažnju, pa još i pretera, jer ovde govorimo o minićima koji uzgred nisu za svakoga...onda je jasno da ozbiljan muškarac neće ni ozbiljno shvatiti takvu osobu. Mene odbijaju baš tako provokativno i slobodno (oskudno) obučene devojke, jednostavno ne želim da obraćam pažnju na nekog ko misli da može da osvoji nekog garderobom. Tako devojke u zabludi, koju ima šalju moderni trendovi sa zapada, žive u ubeđenju da će to imati pozitivan efekat, a upravo postižu suprotno.

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Ima Boki tahvih devojaka koje žele na taj način da privuku nekoga. Znam nekoliko dobrih i poštenih ali ne mogu da nađu momke... sada su krenule sa provokativnom garderobom, mada mislim da ih ni sada neće da nađu.. da se razumemo nisu one ružne....

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Sa takvom garderobom mogu naći samo onaj šljam i ološ koji sebe nazivaju "šmekerima" i "frajerima" jer su i sami narcisoidni i imaju visoko mišljenje o sebi. Tako da će biti samo prevarene, razočarane i opet dolazimo na istu stvar.

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
rekla sam ja to njima, ali one kažu da momci nemaju vremena za njih... ajd sad budi pametan....

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Kako momci nemaju vremena za njih? To mi baš i nije jasno. Problem je što današnje devojke traže momke na pogrešnim mestima, nisu momci oni koji samo sede noću po barovima, kafićima, gluvare po gradu...ima i drugih mesta za to, naročito ako se radi o poštenim i neiskvarenim devojkama. Pitanje je koliko ko od nas samo može da se bar malo potrudi da pronađe ono što želi. Neko se uopšte i ne trudi da nađe bilo šta, ali se jednostavno desi samo od sebe, i to je najbolje.

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Jednostavno nemaju... druže se momci sa momcima a devojke sa devojkama... vidim ja ovde u Slankamenu.... a tek razgovori... to su skračenice, neki fazoni, koje ni oni samo ne razumeju... nešto se dešava sa ovom omladinom...

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
:laugh: pa tako sada svi govore, ja kad počnem javno da kritikujem da su urnisali srpski jezik, mene napadnu sa svih strana, pa zato sada ćutim. Momci sa momcima, devojke sa devojkama, svako za sebe, niko nikom ne prilazi. Samopouzdanje poljuljano, strah od ludaka, obazrivost od mentola ili nešto sasvim peto....nikada mi neće biti jasno. Slažem se sa tobom, da se nešto čudno dešava i da teško sada mogu da se setim zadnje generacije koja je bila normalna bar po tom pitanju.

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Broj reagovanja
11.266
Horoskop
Ovan
Setila sam se jednog kolege čija je čena takodje radila sa nama.
Voleo je, kaže, da njegova žena nosi uzane suknje, da pokaže kakva je/zaista je bila izuzetno zgodna/ ali naravno to su bile suknje do kolena.
Ne mogu da udjem u galeriju gore, verovatno jer je tema stara ali volim hrabre žene što se tiče garderobe. Pri tom ne mislim na teške miniće, razgolićene i sl.
Isti taj kolega dodje kod nas na kafu i prodje neka stranka onako baš, baš "naš pacijent"...on ni ne pogleda, a kaže njegova teorija o ženama podrazumeva "obučenu "ženu i onda :"zamišljam je, kakva je i to me više uzbudjuje nego kada pokaže više nego što treba"

Vrh Dno