• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Kosovo je teroristička tvorevina koju finansira narko mafija

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
ZEMAN: Kosovo je teroristička tvorevina koju finansira narko mafija


- Povukao bih čak i otpravnika poslova koji je tamo, a kamoli da šaljem ambasadora - izjavio je favorit drugog kruga predsedničkih izbora u Češkoj


milos-zeman.jpg


Favorit drugog kruga predsedničkih izbora u Češkoj Miloš Zeman kaže da, ako bude izabran za šefa države, ne bi dopustio da Češka pošalje ambasadora u Prištinu.
- Povukao bih čak i otpravnika poslova koji je tamo, a kamoli da šaljem ambasadora. Smatram da je Kosovo teroristički režim koji finansiraju narko-mafije – izjavio je Zeman agenciji ČTK.
Podsetimo, 25. i 26. januara Češi u drugom krugu izbora konačno odlučuju da li će Vaclava Klausa, kome početkom marta ističe drugi i poslednji mandat, naslediti knez Karel Švarcenberg ili bivši socijaldemokratski premijer Miloš Zeman, koji prema anketama, ima blagu prednost da postane novi predsednik Češke.

http://www.telegraf.rs/vesti/politi...isticka-tvorevina-koju-finansira-narko-mafija
 
Vrh Dno