• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Korona vic

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
ac2ace9e4622212fd3989806ae24492a.jpg

A zamislite tek scenario sa kijanjem u javnoj kući!

Insajder

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
05.04.2013.
Broj reagovanja
2.181
Horoskop
Ovan
de baš nađoše naziv Korona
to uvek povezujem sa veličenstvenim događajem pomračenja Sunca, pa ona korona oko njega u pik-u zamračenja

šufnudla

neprilagođena
Starosedelac
Učlanjen(a)
26.11.2016.
Broj reagovanja
3.027
Horoskop
Strelac
Jednog dana krene Perica sa prskalicom po selu i prska po ulici, po kućama, po baštama, njivama. Ljudima bilo čudno, pa pozvali policiju. Pita policajac Pericu: “Jel’ bre Perice, što prskaš ti to okolo?”
Odgovori mu Perica: “Pa prskam sredstvo protiv krokodila.”
“Ali Perice, ovde nema krokodila!”, vikne policajac iznenađeno.
“Pa naravno da nema, kad ja prskam.”
Na to reče policajac: “Onda ću ja uvesti da to bude obavezno. Da svi moraju da prskaju, jer ne bi bilo dobro da nam ovde krokodili dođu i pojedu decu.”
Nije prošlo dugo, celo selo od Perice kupovalo sredstvo protiv krokodila i prskalo sve uzduž i popreko. Perica postade tajkun, a plus je dobio i orden jer je spasio decu. Čak je i na ulazu u selo osvanula tabla: “Pericino selo, Perica prijatelj i zaštitnik dece”.
Nekome je to sredstvo koje je Perica smućkao uništilo kukuruz, nekome ubilo kravu, nekome dete obolilo od neke čudne bolesti.
Ali sve je to naravno bilo manje štetno, negoli da krokodili pojedu decu. I niko nije smeo ništa ni da pita, a kamoli posumnja. Jer je nepobitno da otkad se u selu prska, nije viđen niti jedan krokodil.

Insajder

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
05.04.2013.
Broj reagovanja
2.181
Horoskop
Ovan
nakon 25 dana izolacije muž će ženi:

-draga, možeš li da trepneš malo tiše, ide mi na živce

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
A može i ovako:
Svi koji žele da dobiju bespovratnu pomoć potrebno je da pozovu broj telefona ______ (taj i taj) i da se prijave za dobijanje pomoći. Minut poziva je 0 dinara, dakle poziv je besplatan, plaća se samo uspostavljanje veze i to 100€.

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Godina prodje
Dve nedelje nikada

:D