Komunikacija sa mlađima

Taca

ona, stara
Član
Koliko ste neozbiljni u komunikaciji sa decom ili mlađima od sebe? Da li se šalite sa njima, da li oni razumeju vaš humor, na koji način uzvraćaju? Mislite li da vas žele u svom društvu i ne stide se vas, vašeg prisustva?

FB_IMG_15762961398168936.jpg
 

simpleman

Poznata ličnost
Član
Koliko vidim na ovom forumu sam jedan od najmatorijih trenutno aktivnih članova, doduše ni vi niste baš svi mladunci;), i..... dali razumete moj humor I ako razumete kako mi uzvraćate….a dali me neko želi u svom društvu itd. o tome baš ne brinem jer mišljenja ljudi ne shvatam lično kakvo god da je,tu ste postojite,mislite…..tako da samo vi mislite ,to je vaše demokratsko pravo i to poštujem,,eeee deco,deco;):D:laugh:
1576424742815.png
 

sovac

Novajlija
Član
danas omladina retko koja zna za šalu i zezanje mada to potiče i od roditelja šta ja znam-ja volim da se zezam i šalim nebitno da li komuniciram sa starijima ili mladjima i jedni i drugi su po tom pitanju nekako stegnuti ne svi ali ono
 

Taca

ona, stara
Član
Kada pitam da li razumeju vaš humor, mislim na to da li se šalite na njima blizak način ili im plasirate nešto što je vama zanimljivo a njima strano i nepoznato, recimo citate iz nekih starih filmova ili prežvakane viceve?
 

šufnudla

neprilagođena
Član
Trudim se. Pošto radim sa mladima, moram da pratim trendove i "ono što mladi vole"... Sad, nekad se razumemo, a nekad ostanem zapanjena kolika je njihova neobaveštenost. Pozivanje na štoseve ili sentence iz "Kuma", "Mućki", Monti Pajtona ili domaćih filmova - ne pali. U stvari, mlađi više ne reaguju na čisto verbalni humor; ako je praćeno slikom, dakle kao audio-vizuelni primer ili citat - onda može.
 
Vrh Dno