• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Komplimenti koje voli da cuje svaka zena

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659

Čula je kako ima "lepe oči" ili "seksi usne" milion puta. Kao i one sirovije, tipa "lepa zadnjica". Ali onih kvalitetnih nikad nije dovoljno.

22610_shutterstock_92002565_iff.jpg
NJENU PAMET

Da žene ih, takođe, imaju. Žene su kreativne, one su šefovi kompanija, političari, matematičari. Šta god poželite, žene mogu da urade. Nažalost, mnogi muškarci kao da ne priznaju ovu činjenicu. Davanje komplimenata zbog njene pameti, visprenosti i ideja, načina na koji ona gleda stvari, značiće mnogo više nego da joj izrecitujete kako "izgleda fantastično" u svakoj haljini u koju se uvuče. Pokušajte da priznate kako je vaša dama inteligentna, to će joj mnogo više značiti.

LIČNA DOSTIGNUĆA
Žene pristupaju zadacima isto tako posvećeno kao muškarci i u mnogim slučajevima im je teže da ostvare svoje ciljeve. U društvu u kom dominiraju muškarci, gde žene još ne zarađuju iste plate ili dobijaju priznanja kao njihove muške kolege, veoma je važno da prepoznate kada su žene spremne da se popu na socijalnoj, ekonomskoj, profesionalnoj i / ili političkoj lestvici. To nije lako dostignuće. Dajte joj kompliment zbog ciljeva koje je postavila i postigla. Ona to zaslužuje.

NJEN STIL

Momci nemaju problem da kažu predmetu svojih ljubavnih interesa kako su seksi. Ono što su muškarci skloni da urade jeste da previde jedinstvenost njihove devojke. Odvojite vreme da primetite male stvari koje ona nosi, a čine njen specifični stil. Reći "Bejb, zadnjica ti izgleda savršeno u tim farmerkama" je podnošljivo. Ali, ako primetite kako njene minđuše izdužuju vrat ili cipele savršeno izduže nogu je mnogo efikasniji kompliment. To pokazuje da obraćate pažnju na nju. To pokazuje da priznajete sav trud koji ona ulaže da bi uklopila odevnu kombinaciju pre izlaska sa vama. Momci ne shvataju koliko je to teško; sve što oni moraju da urade je je da nabace lepu košulju i farmerke.

NAČIN NA KOJI ONA VODI RAČUNA O VAMA
Ovo je veoma važno. Previše puta, momci uzimaju zdravo za gotovo stvari koje žene rade za njih po kući. Ona kuva za vas, pere vaš veš, skuplja razbacane čarape... U suštini, ona menja svoj način života da bi se muškarac osećao udobno.

NJENO RODITELJSTVO
Od žena je jednostavno očekuje da budu dobri roditelji. Muškarci zaista ne shvataju koliko dobra majka mora da radi sa detetom. Trudnice ih nose u sebi devet meseci, za vreme kojih im sva energija odlazi na razvijanje tog malog živog bića u stomaku. Kada se dete rodi, ono nastavlja da troši energiju svoje majke na svaki mogući način. Kako dete raste, mama je uvek tu. Biti majka je posao koji traje 24 sata, a većina modernih mama mora da se nosi i sa profesionalnim životom povrh toga. Muškarci nikada ne mogu potpuno da shvate šta zapravo znači biti dobra majka, ali mogu da joj pokažu da cene koliko ona ulaže truda.

Izvor blic zena

Koji je nalepši kompliment koji ste dobile od muškarca?

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Fenomenalan tekst treba zalepiti svakom muškarcu na čelo da bi non stop bilo ispred očiju...:thumbsup:

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Ti kad nesto ne bi minirao, u*rao bi se :p

Tako je Habibi...Ma oko vrata da im se zakaci !

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Pa morao bi da bi da ga uzima u ruke da bi video kuda ide :D

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Aj malo da se i jedni i drugi posvetimo delima a manje rečima i time di će reči da kačimo ....:D

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Ja bas nesto nisam od onih koja veruje muskim komplimentima .... mislim, kad se zalomi da ih meni licno upute. :D

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
ne volim komplimente............volim da ih cujem od mog dragog....:)... .ali to se retko desava.............kada mi ih puti neki drugi muskarac, nekako mu deluju neiskreno......:oops:...........

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
sto neiskreno amy:o?oni ,po meni,daju samopouzdanje,jer primete ono sto nasi-dragi- uzimaju zdravo za gotovo;)..eto meni bas ti komplimenti izuzetno prijaju..

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Naravno da mi znace.Da li su iskreni ili ne,procenim jednim pogledom na njegove oci.Oci o coveku govore sve.

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
sto neiskreno amy:o?oni ,po meni,daju samopouzdanje,jer primete ono sto nasi-dragi- uzimaju zdravo za gotovo;)..eto meni bas ti komplimenti izuzetno prijaju..

.....pa ne znam........uglavnom sam komplimente dobijala kada izadjem uvece....kad me neki tip muva.........i ponekad od nekog kolege sa fakasa........i nikad mi nisu delovali da su spontani (mislim na komplimente)...nego nekako kao da su unapred pripremljeni.......tako da su mi retko kad pricinili neko veliko zadovoljstvo.............a mozda je problem i sto ne znam da ih primim......:cautious:

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Ma ja znam da su me starije sestre od ujaka, uz koje sam da kazem odrasla i skupljala njihove fazone kako se ophoditi prema muskim svetom :D "ucile" : "Nemoj da verujes muskima previse, posebno kad ti udele kompliment jer su iza toga uvek neke skrivene namere" I eto, ostade to do dana danasnjeg. :D

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
"Nemoj da verujes muskima previse, posebno kad ti udele kompliment jer su iza toga uvek neke skrivene namere" I eto, ostade to do dana danasnjeg. :D

...eto......to je i kod mene.......:D.........ako me neki tip muva........i krene sa komplimentima.........istog trenutka njegove sanse su svedene na 0 :)

Vrh Dno