• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Koliko opažate?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Moć opažanja je veoma važna, kako u poslovnom tako i u svakodnevnom okruženju. Za neke ljude se kaže da opažaju više, za neke manje, a da li znate u koju grupu vi spadate? Proverite uz pomoć ovog jednostavnog testa.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ja definitivno manje.

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Ono što je crtano sam pogodila iz prve da je čikica, i kucova, ostalo ne. Mada kažu da dobro zapažam.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Zanimljivo je da uopste nisam brojao dodavanje lopte, vec obracao paznju da nije neki laznjak ili sl. Posle sam ponovo pustio da se uverim da je onaj u crnom ogrtacu zaista prosao i bio sam iznenadjen, ja ga nisam primetio.

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
ma, ja sam gledala onu u belom manbtilu, jer ona je jedino bila tako odevena. One druge što slede su zaista dobre, mislim na montažu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno