• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Koliko je pametna Vasa desna noga?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Maximus

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.02.2009.
Broj reagovanja
22
Horoskop
Ovan
Koliko je pametna Vasa desna noga?

Ovo je toliko zabavno da ce da Vas potpuno iznenaditi. A Vi cete nastaviti da pokusavate bar jos 50 puta da nadmudrite nogu, ali necete uspjeti.
1. Dok sjedite za stolom odignite desno stopalo od poda i pocnite da kruzite njim u smjeru kazaljke na satu.
2. A sada dok to radite nacrtajte broj "6" u vazduhu Vasom desnom rukom.
Vasa noga ce promeniti pravac.

jel probao neko ovo? :roflmao:

beauty

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.10.2010.
Broj reagovanja
14
Eeeee super! Slatko sam se nasmejala. A ima li objasnjenja za ovo, sta se ustvari desi?

Maximus

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.02.2009.
Broj reagovanja
22
Horoskop
Ovan
beauty' pid='46724' dateline='1296047581 je napisao(la):
Eeeee super! Slatko sam se nasmejala. A ima li objasnjenja za ovo, sta se ustvari desi?

i ja sam se nasmejao kad sam video sta se desava :roflmao:
pa sam zato resio da ovo podelim sa clanovima caskanja..
inace nemam objasnjenje :neznam:

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Mora da ima objašnjenje, mislim da je u u delu mozga za pokrete, možda saska zna nešto više o tome, jedva čekam da se pojavi da je pitamo, može? :roflmao:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Dok od nekoga ne dobijemo naučno objašnjenje, a neko je baš naumio da ipak uspe du ovom triku kao što sam ja, evo slike sa uputstvo kako rešiti problem. Dakle, suština je da prilikom pisanja šestice, pokrete rukom vršite u smeru okretanja kazaljke na satu.
Evo slike:
mwzn0y.jpg

:roflmao:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno