• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Koji ste poslednji film gledali kod kuće?

UnaSunny

Novajlija
Učlanjen(a)
27.12.2020.
Broj reagovanja
3
Horoskop
Vaga
Poslednji film... Hm...
Umes li da cuvas tajnu.
Filmic za opustanje.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan

Stariji film, drama. Sjajna gluma, sjajan scenario. Ne možeš a da ne zaplačeš na kraju. I Debra Vinger. <3

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica

Preporuka, fina komedija a opet te natera malo da se zamisliš :)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Sinoć su na RTS-u davali Ajvar.
Gledao sam nekih sat vremena, nisam mogao dalje. Meni je dosadan film.

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
A pre par meseci u sinepleksu karta ko da je svetski blokbaster, sad ga rts za džabe daje da se gleda jer realno toliko zapravo vredi :D
Po reklami koja se davala se vidi da je film teška glupost.

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Svi pričaju samo o tom filmu, ima raznih utisaka. Nisam znala ni da postoji. Niti sam videla reklamu. Niti gledam rts.

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Videla sam reklamu za "Ajvar"..ponekad prebacim na RTS.

Na RTS-u sam gledala Golubovićev film "Otac" rađen po istinitoj priči. Potresan. strašan film o ocu kome je Centar za socijalni rad oduzeo decu i on je išao pešice u Beograd, 350 km kako bi uložio žalbu...

Iznenađena sam što je RTS pustio taj film.

šufnudla

neprilagođena
Starosedelac
Učlanjen(a)
26.11.2016.
Broj reagovanja
3.041
Horoskop
Strelac
Videla sam reklamu za "Ajvar"..ponekad prebacim na RTS.

Na RTS-u sam gledala Golubovićev film "Otac" rađen po istinitoj priči. Potresan. strašan film o ocu kome je Centar za socijalni rad oduzeo decu i on je išao pešice u Beograd, 350 km kako bi uložio žalbu...

Iznenađena sam što je RTS pustio taj film.
Mene ne čudi da su pustili film o stvarnom događaju. Mene bi iznenadilo da se vodila stručna rasprava o stvarnom događaju i da je neko na RTS-u prozvao institucije koje su krive za slučaj. A film ko film - melodrama. Kramer protiv Kramera varijanta. Pogledaš, isplačeš se i zaboraviš. Fiktivni ljudi, fiktivna situacija.
To što se desilo ovom čoveku je nepojamno, neodgovorno, bahato, kriminalno... I ne treba da ga "igra" tamo neki lik, već pred njim i očima celokupne javnosti treba da se "prže" predstavnici odgovornih institucija. Nažalost, RTS više nema taj kalibar novinara.

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Mene ne čudi da su pustili film o stvarnom događaju. Mene bi iznenadilo da se vodila stručna rasprava o stvarnom događaju i da je neko na RTS-u prozvao institucije koje su krive za slučaj. A film ko film - melodrama. Kramer protiv Kramera varijanta. Pogledaš, isplačeš se i zaboraviš. Fiktivni ljudi, fiktivna situacija.
To što se desilo ovom čoveku je nepojamno, neodgovorno, bahato, kriminalno... I ne treba da ga "igra" tamo neki lik, već pred njim i očima celokupne javnosti treba da se "prže" predstavnici odgovornih institucija. Nažalost, RTS više nema taj kalibar novinara.
Sve si u pravu Šufi. 😢

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Sinoć su na RTS-u davali Ajvar.
Gledao sam nekih sat vremena, nisam mogao dalje. Meni je dosadan film.
Mom mužu je baš bio dosadan. Meni onako. Htela sam čak da ga analiziramo posle, nije pristao ni za živu glavu :hilarious:

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Sinoć gledah "Iščezla" sa Ben Aflekom. Koliko god sladunjav (mislim Ben), ok je. I film je ok. Stari je, odavno sam htela da ga gledam.

šufnudla

neprilagođena
Starosedelac
Učlanjen(a)
26.11.2016.
Broj reagovanja
3.041
Horoskop
Strelac
Bogu hvala za urednike na HRT 2. Svako veče u 21h odgledam neki simpatičan ili čak vrlo dobar film zahvaljujući njihovom pametnom izboru. Pre par dana sam odgledala "Help" (Stem ga je preporučio na onoj drugoj temi) , a večeras - "Enough said". Lagan, duhovit film, za odmoriti se...

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Gledao sam film :rolleyes:, a kako i ne bih, ali ako me žena pita jesam li, naravno da nisam. :D A i nisam ove godine, ako ćemo iskreno.
Šufi, fala ti do Kosmaja! :)

Vrh Dno