• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Koji ste poslednji film gledali kod kuće?

Lazar

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
06.09.2009.
Broj reagovanja
3
Horoskop
Lav
Koji ste poslednji film gledali kod kuće
Ja sam gledao: harry potter i polukrvni princ
2whl5lg.jpg

316vqkn.jpg

Jarooko

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
10.09.2009.
Broj reagovanja
1
Moonposter.jpg

Moon is a 2009 science fiction/thriller film about a solitary lunar employee who experiences a personal crisis as the end of his three-year stint nears. It is the feature debut of director Duncan Jones. Sam Rockwell stars as the employee and Kevin Spacey voices his robot companion. Moon premiered at the 2009 Sundance Film Festival and was released in selected theatres in New York and Los Angeles on 12 June 2009. The release was expanded to additional theatres in the US and Toronto on both 3 and 10 July and was released in Canada, the United Kingdom, and Ireland on 17 July.

Film je stvarno odlican. Mogu reci da je ovo jedan od retkih filmova koji mogu da se smatraju remek delom sedme umetnosti. Samoca koju film prenosi oseca se neverovatno jako.

Ubacicu i mali spojler, pa molim ljude koji nisu gledali film da ne citaju zelena slova:
odusevila me je dobrota robota koji je sa njima u bazi. Najzad da u takvom fimlu robot ima takvu ulogu.

Svima koji nisu gledali, moja topla preporuka.

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Onaj koji sam gledala kod kuce a da su pustali na TV-u je:

theguardianposter.jpg

http://video.google.com/videoplay?docid=-7090799959068321307

Srednjoskolac, sampion u plivanju (Ashton Kutcher) sa problematicnom prosloscu upisuje se u Coast Guard "A" skolu gde ga kao i ostale kandidate legendarni spasilac (Kevin Costner) uci nekim teskim, zivotnim lekcijama o gubitku, ljubavi i zrtvovanju.
Tja, klasicna prica - vec vidjena, ali dobra muska glumacka ekipa :laugh: B)

..a na DVD-u:

the_other_man_b.jpg

http://www.othermanfilm.com/

Suprug (Liam Neeson) sumnja u vernost svoje supruge i krece u potragu za drugim muskarcem (Antonio Banderas) iz njenom zivotu.

Tja, iako volim filmove Liam Neeson-a ovaj mu je zesca limunada. B)

Maximus

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.02.2009.
Broj reagovanja
22
Horoskop
Ovan
Po ne znam koji put ,I Am Sam (2001) ,,da mogu da mu dam ocenu 100 da bi mu,,prosto fenomnalno

29m3n2d.jpg

Maximus

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.02.2009.
Broj reagovanja
22
Horoskop
Ovan
Alice in Wonderland (2010)

11r7yip.jpg