• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Koji mobilni telefon imate

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
I ja verujem da će te taj telefon zadovoljiti. Da li nude jos neki u tom cenovnom rangu?

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
Uzela Motorolu e7 plus, unapređena verzija mog starog telefona manje više, jača kamera, više prostora u memoriji, veći ekran. I ono što Motorola nudi sa svojim malim moto actions upaliti kameru mrdanjem telefona, skrinšot sa 3 prsta ( 😂 ), baterijska lampa mrdanjem telefona. Sve u svemu zadovoljna.
Džudi, koliko znam, Alkatel je baš loš u poslednje vreme, imala sam jedan, redovno se gasio, baterija skroz otišla. Šta znam ne bih da se mnogo pravim pametna al ovo čisto moje neko iskustvo.

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
@Stemis u okviru tog paketa nude se WIKO, zatim neki obični telefoni i još jedna marka Alkatela.

To je paket Klasik plus u kome imam 250 besplatnih minuta, 250 besplatnih poruka..

@Njavica moja mama je imala jedan Alkatel, ali stariji model, i odlično je radio sve dok nije upao u vodu ( ja sam kriva )...

Ovo je model iz prošle godine, verovatno je bolji od tog starijeg modela.

Džudi72

Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Opet ja :) Samsung galaxy a20e

Plaća se 1000 dinara odmah, pretplata je malo veća nego uz Alkatel...

Ali, ista je RAM memorija, i koliko vidim po specifikaciji, sve je slično.

Nije problem u novcu, ali ja bih ipak uzela Alkatel, proizveden je 2020, ovaj Samsung koliko mi se čini 2019..

Izvinjavam se što vas gnjavim :(

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Detaljno sam pogledao na sajtu Vipa ponude. Meni su najprivlacniji Samsung A20e i Alcatel 1s (2020).
Uporedio sam ih.

Ti nisi zahtevan korisnik, tako da su oba modela sasvim ok. Mozda je najveca razlika medju njima u dimenzijama, tako da bih, da sam na tvom mestu, najvise paznje na to obratio. Srecna kupovina! :)

sovac

kafolenčić
Starosedelac
Učlanjen(a)
08.11.2019.
Broj reagovanja
1.128
Horoskop
Ovan
Njavičak nema tu nikakva pravila pre dve tri godine jedan model motorole ima je zeznut kvar i kada u garanciji pošalješ mobilni oni ga urade vrate ti ga i opet se pojavi isti kvar i sve tako u krug...

Dzudić po meni je bolji alkatel...

Džudi72

Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Juče mi je stigla maskica za telefon, a danas telefon. Uzela sam Alkatel i prvi utisak je pozitivan. :)

Džudi72

Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Za sada je sve ok. Baterija je ok, samo sam jednom punila a koristim tel i za sms, Viber.. Kamera je odlična, zadovoljna sam.

Jedini minus je što je telefon preosetljiv na dodir. Kucam SMS i odjednom mi se pojavi početni ekran jer sam nehotice nešto dodirnula...ali paziću ubuduće.

sovac

kafolenčić
Starosedelac
Učlanjen(a)
08.11.2019.
Broj reagovanja
1.128
Horoskop
Ovan
Dzudsi ma bolje da je preosetljiv nego da nabadaš silom i da ne odreaguje a naravno da ćeš se navići :thumbsup:

Džudi72

Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Baterija još traje! Telefon ću puniti tek večeras, kasnije.

Jedino što ne mogu da namestim je obaveštenje da je SMS poruka primljena, ne mogu to da nađem u onom delu gde su podešavanja za poruke.

sovac

kafolenčić
Starosedelac
Učlanjen(a)
08.11.2019.
Broj reagovanja
1.128
Horoskop
Ovan
Dzudić udji u poruke-podešavanja-text mesage(SMS)- izveštaj o isporuci štikliraj kukicom u kvadratiću...

Džudi72

Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Sovac, hvala ti do neba....Konačno sam našla gde je to podešavanje za SMS...Nalazi se u ovom telefonu u delu "Napredna podešavanja".

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Obmotali smo glave aluminijumskom folijom. 😎😁
...i jeste T nemoj da me nerviraš! 😝

IMG_20210312_122634.jpg