• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Koji mobilni telefon imate

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Jao, moja razA Nokija. ❤️ Imala je Fb i Twitter dugme. ❤️ Zbog nje sam otvorila nalog i na fb i na Twitter - u. 😊
Sada imam neki Alcatel,ne znam koja kombinacija slova i brojeva.
Meni je svaki tel ok. Dok mu ne polupam ekran. 😏

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Više mi nije zanimljiva. Još uvek koristiš N97?

sovac

kafolenčić
Starosedelac
Učlanjen(a)
08.11.2019.
Broj reagovanja
1.128
Horoskop
Ovan
Stemiško al to je fora tada zbog previsoke cene je nerealno kupiti odredjeni model telefona a posle desetak i više godina dzaba što je cena skoro pa simbolična-koristio do pre koji mesec ali je konektor za punjenje počeo da prekida i odlepio mi se onaj sjajni okvir oko displaja što je vrlo čudno nokia je made in finland i ručno se sklapala
:cyclops:

mada upala je sada umesto nje nokia 5230 na korišćenje :D

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Koristim Samsung J3..i zadovoljna sam.

maki

Nindža
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.12.2015.
Broj reagovanja
2.231
Horoskop
Ovan
treći po redu Huawei....ne menjam marku, samo pratim koliko mi dzep dozvoli napredak...trenutno sam stigla do Y8....a jesam i daleko dogurala bogtemazo:wideyed::laugh:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Odličan je Huawei. Nisu slučajno ameri procenili da im je pretnja po "bezbednost".
Ipak, važnije je koliko znaš da koristiš telefon nego koji imaš. ;)

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
caseme-iphone-12-pro-max-case-c20-black-6.jpg

Sa XR-a presla na 12 Pro Max, Jos nisam utvrdila razliku u kvalitetu sem veceg ekrana i 3 kamere pozadi, ali posto me nije kostao vise od onog sto vec mesecno placam sa XR-om, ne bunim se. Ova zastitna torbica/novcanik mi najlepsi u celoj prici.

Džudi72

Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Samsung J3 sada koristi moja mama. Ja koristim neki stari Huawei..

U martu mogu da obnovim ugovor sa VIP-om i kupiću nov telefon.

Ne znam da li da gledam neki iz serije Samsung, da li da se vratim "prvoj ljubavi"-Alcatelu ili..

Napominjem da telefon najviše koristim za Viber, a potreban je i za online bankarstvo.

Ne treba mi skup telefon, jedino želim da baterija traje dugo, i da ima dobru memoriju zbog fotografija i muzike ( volim da ubacujem muziku ).

Džudi72

Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Hoću, hvala.

Kad dobijem SMS da mogu da produžim Ugovor pored nove tarife moraću da izaberem i telefon.

sovac

kafolenčić
Starosedelac
Učlanjen(a)
08.11.2019.
Broj reagovanja
1.128
Horoskop
Ovan
Dzudić ako imaju u ponudi pogledaj i Xiaomi Poco X3 model za tu cenu je maksimalan sve ima i više :thumbsup:

Džudi72

Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Sovac, videla sam sada ovaj model u "Tehnomaniji", mnogo mi je skup..ne treba mi ta superultra kamera i ostalo šta ima.

Hvala ti na predlogu..pogledaću i u VIP-u cenu, mada ga nema u ponudi za NEO5.

Realno ne treba mi veći NEO, jer imam kućni net preko SBB-a i odličan je.

sovac

kafolenčić
Starosedelac
Učlanjen(a)
08.11.2019.
Broj reagovanja
1.128
Horoskop
Ovan
Dzudić ako ga nema u ponudi onda druga priča...računao sam ako ga ima plaćaš ga na rate ali zavisi opet koji paket uzimaš...

Džudi72

Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Šta mislite o modelu Alcatel 1S (2020) ?

Planiram da uzmem VIP paket Klasik plus, a ne neki NEO.

Razgovarala sam sa momkom iz call centra virtualne prodavnice i rekao mi je da je Klasik plus sasvim dovoljan za mene jer ne pričam puno, 70 minuta prošlog meseca 😳

Pre nego što odlučim hoću prvo da se posavetujem.

Inače, prvi telefoni koje sam imala neke davne godine bili su Alcatelovi modeli..

Usput, telefon najviše koristim za Viber i za alarm-buđenje :)

sovac

kafolenčić
Starosedelac
Učlanjen(a)
08.11.2019.
Broj reagovanja
1.128
Horoskop
Ovan
Dzudić zašto razmišljaš u vezi ovog modela telefona? ovakve specifikacije nećeš naći ni na skupljijim modelima a i po ovoj ceni ... uzmi u obzir ovoliko jaku bateriju i veliku radnu memoriju ostalo je sve i više nego odlično...model je vrlo lep e sad ekran što ima osrednju rezoluciju (koja je sve samo nije niska sve preko ljudsko oko ne vidi razliku) plus baterija ne da će ti trajati nego ono zaboravićeš kad si je napunila...

paket uzmi onaj koji tebi odgovara najviše tj šta najviše koristiš i šta ti je povoljno....

Vrh Dno