• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Koje serije trenutno pratite?

šufnudla

neprilagođena
Starosedelac
Učlanjen(a)
26.11.2016.
Broj reagovanja
3.041
Horoskop
Strelac
I ja razmišljam da nađem original Morsa, nisam gledala ni jednu epizodu.
Ako imaš EON, onda na video klubu nađi Pickbox now izbor i tamo imaš sve sezone 🙂. Odgledala sam ponešto, ali...nije to TO. Jeste bila kultna serija svojevremeno, ali Mors mlađi je bolji.
Mozeš da pogledaš seriju Vigil, tu isto igra Shaun Evans (mladi Mors). Vrlo dobra.

jolemisa

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
02.05.2022.
Broj reagovanja
247
Horoskop
Škorpija
@Stemis, repriza je subotom ili nedeljom u 16.00 na RTS-u.

Serija je na prvi pogled ok, mada se nadam da će biti bolja u sledećim epizodama.

Prašinu su digli "omladinci" SKOJ-a! Misle da će serija rehabilitovati Ravnogorski pokret, protestvovali su ispred RTS-a.
Pa gde oni zive,Ravnogorski pokret ponovo postoji vise od 30 godina.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Serija Fargo. Kažu da se davala na RTS-u. Ja je tek sada gledam. Ima 4 sezone. Svaka sezona je zasebna priča. Topla preporuka. 👍

Живота

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
28.03.2019.
Broj reagovanja
2.047
Horoskop
Ribe
Gledam tursku seriju "ljubavni zemljotres" (aşk depremi). Dirljiva priča o mladoj devojci Suhan, koja iz malog mesta u unutrašnjosti Turske, dolazi u Istanbul na studije, zaljubljuje se u šarmantnog Džengiza... i tu sad kreće zaplet.

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Ja volim turske serije, ali trenutno gledam hrvatsku seriju "Kumovi" koja se emituje na Novoj rs.
Gledam je na jednom sajtu netu jer ne volim reklame.
Na istom sajtu mogu da se pronađu sve epizode iz 1 sezone.

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Gledam "Smrt u raju" krimi serija, dešava se na Karibima, britansko - francuska produkcija. 12 sezona ima, možda mi je neka epizoda promakla pa ponovo pregledavam. 😂

Vrh Dno