• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Koje osobine mora imati savršen muškarac

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
30 osobina koje mora imati savršeni muškarac

Većina žena složila bi se sa stavom da savršeni muškarac jednostavno ne postoji, a da tajna uspješne i dugotrajne veze i ljubavi leži u kemiji te umjetnosti kompromisa. No novo istraživanje donosi sasvim iznenađujuća saznanja – otkriveno je kako izgleda te osobine koje krase savršenog muškarca. Stoga se pitamo - možda on ipak postoji?

U istraživanju koje je proveo britanski lanac trgovina Austin Reed sudjelovalo je čak dvije tisuće žena, a rezultati su pokazali kako muškarac mora imati čak trideset određenih kvaliteta i osobina koje bi ga činile princem na bijelom konju, piše Daily Mail.

Tako se dvije tisuće ispitanih žena složilo kako savršeni muškarac jede meso, vozi Audi te zarađuje 48 tisuća funti godišnje, što čini otprilike 448 tisuća kuna. Osim toga, princ na bijelom konju je visok 182 centimetra, ima kratku crnu kosu, smeđe oči te elegantan stil odijevanja. Uvijek je svježe obrijan te ima glatka, depilirana prsa.

Gospodina Savršenog krasi i osjećajna strana – redovito zove svoju majku, govori partnerici da je voli samo kada to zaista i misli te će priznati ako ikada pogleda drugu ženu.

Slijedi trideset ključnih odlika koje otkrivaju kako izgleda i kako se ponaša Gospodin Savršeni:

1. Visok 182 centimetra
2. Mišićav i atletski građen
3. Smeđe oči
4. Kratka crna kosa
5. Elegantan
6. Prati modu
7. Pije pivo
8. Nepušač
9. Nosi elegantne traperice, košulje i veste V-izreza
10. Za izlazak je spreman za 17 minuta
11. Godišnje zarađuje oko 48 tisuća funti
12. Želi osnovati obitelj
13. Voli ići u šoping
14. Jede meso
15. Gleda sapunice
16. Uvijek je svježe obrijan
17. Ima depilirana prsa
18. Voli gledati nogomet
19. Vozi Audi
20. Zarađuje više od svoje partnerice
21. Visokoobrazovan
22. Ima smisao za humor
23. Osjećan i ima razumijevanja za partneričine probleme
24. Partnerici govori da je voli samo kada to zaista misli
25. Priznaje kada pogledava druge žene
26. Ima vozačku dozvolu
27. Zna plivati
28. Zna voziti bicikl
29. Zna promijeniti gumu
30. Redovito zove svoju majku

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
jeste drugar, jeste... pola je bolje od ništa... :)

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Čini mi se da imamo dve ovakve identične teme, ne znam, možda sam pogrešio.504.gif

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Moguće, neki put se dogodi. Možda nisu identične ali slične mogle bi biti;)

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Takav ne postoji.... mozda u dalekoj buducnosti, kad budemo mogli da narucujemo osobine...:facepalm:

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Zamislimo da su svi muškarci isti, po opisu koji je dat za savršenog i idealnog muškarca. Ti i takvi muškarci bi zanovetali i tražili idealne i savršene žene.
I kada bi sve to izgledalo tako, svi bili isti ili bar slični, zar ne bi bilo dosadno? Dešava se u poslednje vreme da u gradu viđam mlade devojke i momke koji deluju kao kopije. Ista garderoba, ista šminka, ista frizura... valjda mora da postoji razlika među nama, prirodna razlika, da svako odabere ono što mu najbolje stoji, da postoji lični pečat svakog od nas.

Tema je odlična za diskusiju.:thumbsup: Interesuje me mišljenje suprotnog pola. Šta bi to moglo da se svrsta u "idealno", u "savršeno". Da li samo izgled ili i mentalni sklop osobe? Šta bi "savršenstvo" donelo u život svakom od nas, a šta odnelo i upropastilo? Teška stvar.:)

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Dobra pitanja... stvarno za diskusiju...:thumbsup:

savršenstvo ne postoji.... ali mi pokušavamo prema svom karakteru i mišljenju da pronađemo to "savršeno"

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
"Idealno" i "savrseno" su kategorije koje svako od nas postavlja za sebe. Upravo zato sto smo razliciti.Cak i sami menjamo pojmove idealnog kako sticemo zivotno iskustvo. Ono sto smo smatrali savrsenim sa 25.god., sada je daleko od toga...Verovatno i sam sada mentalni sklop stavljas ispred izgleda, jer prave stvari znas da cenis... Dobar izgled prolazi, dusa coveka ostaje...:genije:

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Upravo to.
Gledam neke izlomiše se oko fizičkog izgleda. Mislim na muškarce. Razvališe se po teretanama, upotrebljavaju kozmetiku više i od nekih žena, neki ne izlaze iz salona... Bar 80% njih sada ima zdravstvene probleme, neki se odnose na psihičko opterećenje (nezadovoljstvo zbog izgleda) a neki se odnose na fizičke probleme, uglavnom upale mišića, istegnuća, a neki su daleko ozbiljniji i pored kontrole trenera (hernia, spušten želudac, proširene i upaljene vene, zadebljanje kože, itd).
Ne znam koliko bi mi se isplatilo da utrošim toliko vremena na tako nešto. Sport i rekreacija, to je odlično, ali maltretirati sebe oko ovakvih banalnih bezvrednih stvari to je očajno. Da bar toliko vremena pojedinci utroše na lepše i korisnije stvari možda bi dosegli jedan delić do savršenstva na mnogo boljem polju u životu.:D

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Baš tako Jan... baš tako.... gubi se vreme i novac a rezultati?????

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Da. A mislim da veliki uticaj na ponasanje muskaraca ima i mentalitet. "Balkanskom maco-menu" ne pristaje da bude pazljiv i nezan prema zeni, jer, sacuvaj Boze, da ispadne "mlakonja" i "papucar". Mnogi muskarci smatraju da su, ako pokazu malo ljubavi i razumevanja, manje muskarci... Nisu ni svesni da upravo takvim ponasanjem, dokazuju da jesu...

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
To je tačno. Ali ja sam zbunjen ponašanjem, bar većine devojaka koje sam upoznao zadnjih par godina, da one jednostavno traže agresivne, isfolirane tipove, prepotentne...ne znam zbog čega i šta im to znači. Posle valjda shvate i same gde su i šta su postigle, ali je kasno za ispravljanje grešaka. Dosta je zbunjujuće šta se dešava zadnjih godina i kako se razmišlja. Da ne bude da napadam ili branim samo jednu ili drugi stranu.:notworthy:

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
sadašnji život pun frustracija dovodi do toga svega... to važi za oba pola...

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Takvi tipovi su, ne znam ni ja zasto, danas u trendu, pa su svakoj devojci trofej, odn. dokaz o svojoj "vrednosti". Isto vazi i za muskarce, kad im je bitno da pored sebe imaju "lutku sa naslovne strane" ali bez mozga. Doduse, verujem da ni takvi ne poseduju vecu kolicinu istog...

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
tu si 100% u pravu... svi nekako imaju prazne glave, a tek njihov rečnik... budu Bog sa nama...:o

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
da, da , još malo.... :)

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Prosečan muškarac može imati hiljadu mana i opet bi bio muškarac, a idealan muškarac ima samo jednu manu - jednostavno ga nema.:p

Vrh Dno